Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Ali ste opazili …

Ali ste opazili …

Ste že opazili, da ima Društvo za fibromialgijo novo spletno stran (na starem naslovu: … ), vsebinsko dopolnjeno in oblikovno povsem prenovljeno (?). Njen snovalec in oblikovalec je naš član Matej Medved, ki opravlja vse to delo povsem prostovoljno in skrbi tudi za sprotno vnašanje sprememb oz. ažuriranje vsebin.
Dragi Matej, zaslužiš si javno pohvalo in zahvalo v imenu vseh članov Društva! Na svoj skromen način deluješ iz ozadja, a hkrati opravljaš neprecenljivo delo. Ti si naš “stručko”, res smo lahko srečni, da te imamo!

(Še na forumu se kaj oglasi!)
Veronika

Stran sedaj temelji na enem sistemu, ki omogoča, da lahko vsakdo, kdor želi vpiše novice.
Potrebno se je le registrirati. To je na osnovni strani spodaj levo, kjer piše Registrirajte se. Potem vpišeš še svoje podatke – ime in geslo.
S tem imenom in geslom se potem lahko prijaviš, tam kjer piše Prijava.

Nato pa že lahko dodajaš novice in predlagaš nove povezave. Samo vpisovanje pa je podobno kot da bi delal s programom Word. Če bi pa imel kdo kakšne težave s tem postopkom, pa naj napiše tukaj na forum ali pa na mail [email protected]

Mogoče bi bilo smiselno, da bi se tam vpisovalo sestanke skupin za samopomoč, razna druga srečanja in pa pojavljanja v medijih. V parih stavkih da se napiše, kaj se dogaja na tem področju.

Speltno stran je itak še potrebno do konca narediti, ker so neke napake. Če ima kdo kakšen predlog ali pa željo ali pa vidi kakšno napako, pa naj napiše tukaj na forum ali pa na moj mail.

New Report

Close