Najdi forum

Pozdravljeni
Prejšnji teden sem odkrila to vašo stran. Imam težave, zato tudi na forumih poskušam najti ime in zdravilo zanje.

Oktobra lani so se začele slabosti, težave s črevesjem, siljenje na bruhanje. Potem je bila prisotna utrujenost, brezvoljnost.
Nato pa me je v prvi polovici februarja udarilo. Nikakor nisem mogla imeti dvignjenih rok, niti položenih na pisalni mizi, pa tudi leže – bolele so. Noge- stalno so me bolele, tudi, ko sem ležala, si jih podložila. Te bolečine je spremljala slabost, vrtoglavica, šumenje in piskanje v ušesih. Zbujanje ponoči zaradi napadov vročine ali tesnobe. To je bilo kakšna 2 meseca- dnevno. Črtala sem sprehode, šport itd. (Od januarja 05 sem bila na dieti zaradi glivic in alergij- zdravljenje z BICOM terapijo)
Zdaj pa se je ponovilo. Utrujena sem , imam občutek težkih nog, hkrati pa sem utrujena že po hoji po stopnicah, zbudila sem se utrujena, včeraj sem skoraj ves dan dremuckala. Roke in noge me bolijo brez razloga, peta me že ves teden boli ( brez poškodb), zbada me v kolku, boli in stiska me v predelu ramenskega obroča in prsi.
Pred dvemi meseci- test za multiplo sklerozo- negativen, ščitnica – ni težav. Konec aprila sem imela vnetje sečil- antibiotiki, po tednu dni brez antibiotikov, spet bolečine in pogosto uriniranje, slabosti, bruhanje, bakterija v krvi- antibiotiki. Zdaj me spet peče, pogosto hodim na vodo. Mravljinčaste oz. težke noge me spremljajo že več let s presledki, bolečine se selijo po vsem telesu, kako leto sem imela stalne bolečine v hrbtenici- ledveni del, potem v prsih, vedno imam ledene noge- tudi poleti. Uglavnem imam napotnico za revmatologa, vas pa prosim, če mi svetujete kako bi to napotnico najboljš izkoristila, oz. kaj je smiselno povedat, da bo opravil pregled tudi za FM. Po prebiranju foruma, sem že skoraj prepričana v to. Danes mi je direktorica rekla, če me nebi poznala, bi rekla, da sem hipohonder, ker pa sem po naravi delovna in živahna, ve da ni to. Zaradi teh težav pa še nisem bila dneva na bolniški, ker kar vztrajam. Stara sem 28 let in imam lepo življenje, samo to me ubija. Vem, da sem se razpisala, ampak vseeno upam na vašo pomoč, ker sem že obupana in zelo žalostan. Hvala in lep dan

Kaj bi storila? Nič drugega kot to pismo, ki ste ga zelo natančno napisali, natisnila in ga odnesla s seboj na revmatološki pregled.

Naj vam bodo dobre vile mile!

Še se oglasite!

Veronika

Konec meseca sem se naročila na pregled pri dr. Popoviču, čez teden dni grem na dopust. Me kar malo skrbi, ker me vse tako boli. In če mi potrdi diagnozo, se takoj vržem v zdravljenje. Zanima pa me kako je z nosečnostjo. Z možem sva začela misliti na to. Plani so nekje konec leta. Ne bi želala prestaviti za več let. Če mi lahko odgovorite še na to.
Hvala vam za lepe želje
Pozdrav

Lepo pozdravljena!

Če je “le” fibromialgija, lahko planirate nosečnost! Jaz sem imela 28 let ko sem zanosila in sem že imela FM. V resnici, boljše prej ko slej, ker potem bo vse težje! Verjemite mi na besedo! Zdaj včasih komaj skrbim sama zase, ne pa da bi morala skrbeti za malega otročička. Srečna sem, da je moja hčerkica zdaj že samostojna, tako da ne zahteva celo mene, ker ne verjamem, da bi tega bila sposobna!
Plus tega, mogoče pri vas ne gre za FM! Mogoče je le nekaj drugega… Ugotovili boste pri dr. Popoviču. Poročajte o rezultatih! Želim vam vse dobro in se ne dajte!!!

LP

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Hvala vam. Zjutraj sem bila čist obupana, zdaj pa je kar uredu. Ko bi vsaj trajalo še kako uro, dve. Če dobim pozitivno diagnozo,(mogoče pa ne), bova pa res hitro delala na tem.
Lep dan še naprej!

New Report

Close