Najdi forum

NAŠ PIKNIK NA ŠMARTINSKEM JEZERU 11.6. BO V VSAKEM VREMENU!!
S SABO OBVEZNO PRINESITE OGROMNO DOBRE VOLJE!!

DO SNIDENJA VSEM PRAV LEP POZDRAV!

BOJANA

DRUŠTVO ZA FIBROMIALGIJO
CELOVŠKA CESTA 166
1000 LJUBLJANA Ljubljana, 27.5.2005

VABILO NA PIKNIK

Drage članice in člani!

Leto je naokrog, sezona se končuje in čas dopustov je pred vrati. Sklenili smo, da zaključimo leto in se poveselimo ob prvi obletnici našega delovanja, ki smo jo praznovali 22.5. 2005 s tradicionalnim PIKNIKOM. Ob tej priložnosti čestitam vsem članicam in članom našega društva in jim želim čim več pozitivne moči in energije za premagovanje bolezni.

Tokrat so organizacijo prevzele članice iz Celjske regije in izbrale čarobni kotiček ob Šmartinskem jezeru.

PIKNIK BO 11.6.2005 OB 11 URI
Opis poti:

Pri izvozu iz avtoceste za Celje, se zavije na desno po stari cesti za Maribor. V kraju Vojnik se pri pokopališču zavije levo za Šmartno v Rožni dolini.Po dobrih 4 km- za krajem Brezova, je tabla Šmartno v Rožni dolini in tu se za avtobusnim postajališčem zavije levo za ČOLNARNO. Pot pelje nekajkrat skozi gozdiček in po 2 km vožnje naravnost pridete do ČOLNARNE- krasen ambient v gozdičku ob jezeru.

Cena na osebo je 1500 sit. Zaradi lažje organizacije, vas lepo prosim, da se prijavite ga. Bojani Jug- Žurič na telefon 031 759 440 najkasneje do 2.6.2005.

Za člane, ki bodo prihajali iz smeri Ljubljana, se dobimo ob 10 uri na počivališču Lopata.

Iz meseca aprila smo vam dolžni še načrtovano predavanje prim. Živana Vrabla, dr med., ki nam bo govoril o SODOBNIH PRISTOPIH PRI LAJŠANJU BOLEČIN HRBTENIČNEGA POREKLA.

Pričetek predavanja je ob 18 uri.
Zaradi mnogih težav, ki jih imamo bolniki, smo načrtovali, da se zberemo ob 17 uri in nam bodo člani , ki bijejo uspešen boj z boleznijo in imajo kakršnekoli uspehe, poročali o tem, kako si izboljšati počutje.

ZBEREMO SE 17.6.2005 OB 17 URI NA CELOVŠKI 160 V PETEM NADSTROPJU-
stavba LPP-ja

LEPO VABLJENI NA VSA NAŠA SREČANJA .

Lep pozdrav, Predsednica društva za fibromialgijo
Metka Čeplak

New Report

Close