Najdi forum

VOŠČILO

VOŠČILO

Naj čas nikoli
ne mineva
tako hitro,
da se ne bi za trenutek ustavili,
pomislili na drage in na prijatelje,
se nasmehnili
in občutili dragocenost tega,
da imamo drug drugega …

Na današnji dan, pred enim letom, je bilo ustanovljeno slovensko Društvo za fibromialgijo. Danes praznujemo 1. rojstni dan! VSE NAJBOLJŠE, drage članice in člani društva, in uspešno pot v drugo leto našega delovanja!

Življenje je kot cesta: križišča radosti in vznemirljivih pričakovanj, pa tudi nepredvidenih ovir, zaprek in bolečine. Cest in križišč vse prevečkrat ne moremo izbirati. Izberemo pa lahko, kako jih bomo prevozili …

Da bi spoznali pravo pot, prave ljudi, storili prave reči in v sebi in drugih našli dobre stvari …

to vam ob rojstnem dnevu želi
Veronika

Draga Veronika,

prvo, hvala za prelepe želje! Drugo; hvala za ves čas, ki ste ga porabili, da bi nam pomagali in našli odgovore na vprašanja, ki smo jih včasih postavljali v ogromnih količinah! Brez vašega entuzijazma ta forum sploh ne bi deloval! Hvala za vaš čas i veliko srce, ki ga delite s nami. Naj bo tudi vam bolj srečno in zdravo kot je bilo in da se še naprej tako lepo družimo!

LP

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Kaj naj rečem, ker sama o zaslugah mislim precej bolj skromno.
Le to, kar je zanesljivo res: da smo namreč vsi v enaki godlji … 🙂
Pišite!

Včasih bi se človek pridružil dobrim željam ali lepi misli pa je včasih bolje,da ostajamo tiho, in misli in želje zadržimo za sebe, v sebi.
Ne razumem pomena vaših besed napisanih Gordani, le kaj bi človek želel povedati s temi besedami, ki ste jih namenila v odgovor.?

Čestitke vsem tistim, ki ste ustvarili začetke društva in vložili vanj del svojega čas in sebe, tu naj ne bi izostala tudi pohvala predsednici društva.

Tudi jaz se pridružujem dobrim željam vsem tistim, ki so jih pripravljeni sprejeti, želje za uspeh k boljšemu življenju, v prepričanju, da nas čaka boljši jutri!

Z lepimi pozdravi, N.N.

Draga N.N.

Hvala lepa za vaš odziv na Veronikin odgovor. Toda, moram reči, da sem si jaz njen odgovor razložila drugače kot ste ga vi razumeli. Mogoče ga je pisala pozno zvečer in v naglici, pa je videti drugače, kot je mišljeno. Prepričana sem, da je ona samo hotela povedati, da je tudi ona sama bolnik in da se po ničimer ne razlikuje od nas ostalih na forumu! Kar drži – pa tudi ne! Od kdaj sem se prvič pojavila na tem forumu, bolna in izgubljena, ne vedoč kam naj se obrnem – je vedno našla toliko prostega časa in dobre volje, da mi pomaga skozi moje nevihte… In ne samo meni…

Lepo vas pozdravljam in vam želim lep in sončen dan!!! Si pišemo!

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Obema hvala! Veseli me, da drug drugemu olajšujemo stisko.

Veronika

Z enotedensko zamudo se tudi jaz pridružujem čestitkam, hkrati pa bi tudi izrekala zahvalo skupini, ki je vso stvar pognala v tek.

“NIKOLI NE DOBIŠ ŽELJE, NE DA BI DOBIL TUDI MOČ, DA JO URESNIČIŠ! “

“HODI MED SREČNIMI,
DA SE NALEZEŠ OBČUTKA SREČE.
OSREČUJ NESREČNE,
DA PRIDEŠ DO LASTNE SREČE.”

New Report

Close