Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija NAČIN PREHRANE IN KRVNA SKUPINA

NAČIN PREHRANE IN KRVNA SKUPINA

Zanima me, ali ima kdo kakšne izkušnje z načinom prehrane prilagojene glede krvne skupine.
Kot sem že omenila, me je ga. ICA opozorila na knjigo “4 načini prehrane za 4 krvne skupine “. V tej knjigi je opisana nagnjenost ljudi z določeno krvno skupino k določenim boleznim ( nap. ljudje s krvno skupino 0 – kronična utrujenost in artritis; A skup. – povišan holesterol in težave s srcem …)
V tej knjigi dobimo odgovor, zakaj določena dieta bodisi za hujšanje ali v primeru bolezni enim ljudem prinese popoln uspeh, drugim pa ne ( tudi makrobiotika ).
Jaz teorijo zdaj preučujem, če bo pa kaj uspeha, bom pa z veseljem poročala.

Lep pozdrav!

Bojana

Pozdravljena Bojana,
večkrat sem tudi sama hotela pisati na to temo, pa se mi je zdela izguba časa, saj se mi zdi da ljudje po večini v tovrstno zdravljenje, žal ne verjamejo. Vesela sem, da nas je vedno več enako mislečih in prepričana sem, da nam bo uspelo.

Z tovrstnimi prehranbenimi dietami se ukvarja ga. Zorica Cvetrežnik, njeno delovanje je skupek klasične medicine povezano z alternativnim zdravljenjem, lahko vam zatrdim, da ima izrdne uspehe na svojem področju. V kolikor boste želela stopiti z njo v kontakt, mi sporočite svoj meil naslov in posredovala vam bom njene podatke. Prepričana sem, da boste dobila odgovor na marsikatero vaše vprašanje.
Naj vam povem, da se dogovarjamo, da bi tudi njo povabili k sodelovanju, da nam s svojim znanjem in prakso, tudi ona morda doprinese izbojšanje k našemu počutju in zmagi nad našo diagnozo.

Lepo vas pozdravljam,

Valerija

Valerija pozdravljena!

Zelo vesela bom, če mi boste lahko posredovala naslov dr.Cvetrežnikove, ker me zadeva zelo zanima. Se lahko stopi v kontakt z njo tudi po telefonu ali preko interneta?
Imate tudi vi na tem področju že kakšne izkušnje?
Hvala za odgovor!

Bojana!

Bojana,
naj vas pozdravim in se hkrati opravičim, da nisem hitreje odgovorila. Ponavadi je tako, da mi dnevno zmanjka vsaj nekaj ur, da bi lahko vse postorila.

Skratka ga. Zorico Cvetrežnik lahko kontakterate po tel.: 01 5059445 ali na mobi tel. 031 665395. Mislim, da ima tudi svojo internetno stran ampak ne vem točnega naslova. V kolikor vam lahko pomaga podatek, da se podjetje imenuje: Holistični center Avrora, Ljubljana.

Sama imam že kar nekaj izkušenj z njeno diagnostiko in terapijo in ravno zaradi dobrih uspehov se mi je zdelo smiselno, da jo omenim na forumu. Najbolj pozitivno v vsej stvari mi je to, da poleg alternative obvlada tudi klasično medicino, kar je pri nas zelo pomembno.

Upam, da vam bo moj podatek pomagal.
Lepo vas pozdravljam , Valerija

Valerija!
Najpepša hvala za vaše informacije.

Lep pozdrav !

Bojana

New Report

Close