Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Skupina v Ljubljani

Skupina v Ljubljani

Avtor: metka (195.246.28.70)
Datum: 17-01-05 20:12

Dragi ljubljančani in okolišani!

Sporočam, da se bomo ponovno srečali v četrtek, 20.1.2005, na sedežu društva ob 16 uri. Za tiste, ki še ne veste kje je to naslednje. To je bivši azilantski center na Celovški 166 v tretjem nadstropju. Vhod je z zadnje strani stavbe. Vabljeni vsi stari člani in tudi novi.

Se vidimo in lep pozdrav.
Metka

Lepo pozdravljeni!

Danes smo imeli sestanek ljubljanske skupine. Prisotnih je bilo 18 članov Društva. Zadržali smo se skoraj tri ure in kar nismo mogli narazen. Precej časa smo namenili izmenjavi izkušenj v zvezi z guaifenizinom. Podroben protokol jemanja in izkušnje nam je predstavila Bernica, ki že od poletja uživa zdravilo.

Z obiskom nas je presenetil tudi Mitja Faidiga, ki ga poznamo že z naše klepetalnice. Odgovarjal nam je na vprašanja o makrobiotiki. Zanimanje je bilo res veliko in se nadejamo še kakšnega njegovega obiska.

Prebijamo led k novim pristopom zdravljenja, kot so akopunktura, duhovna rast, pozitiven pristop do bolezni in mislim, da nam gre kar dobro.

lPrisrčno vas pozdravljam in se vidimo 18.2. 2005 ob 16 uri.

Metka

Pozdravljeni!

Ljubljančanke, Ljubljančani in okolišani, jutri je skupina v Ljubljani. Potekala bo na strem mestu ob 16 uri.

Se vidimo in lep pozdrav
Metka

Pozdravljeni!

Včeraj smo imeli skupino, ki je bila rahlo okrnjena, domnevam, da zaradi gripoznih in respiratornih obolenj.
Z obiskom nas je presenetila ga, Cvetrežnik Zorica, vodja holističnega centra Aurora. Seznanila nas je z diagnostično metodo s katero ugotavlja obolelost našega organizma s pomočjo aparata Amsat.

Razložila nam je še različne metode, ki jih uporabljajo v njihovem centru, poleg tega nas je opozorila na pomen prehrane, katera lahko zdravi, če je primerno izbrana, ali pa ubija, če je napačna.

Kot glavno oviro pri pridobitvi zdravja je omenila naše zastarele vzorce, ki nam onemogočajo narediti korak naprej in škodljivo okolje v katerem živimo. Tu je mislila predvsem na odnose, ki jih imamo s svojo okolico, bodi si na službenem mestu, ali doma.

Kar precej nam je dala misliti. Mislim, da bomo na naslednji skupini nadaljevali z začeto temo.

Lepo vas pozdravlja Metka

Pozdravljeni!

V cetrtek se zopet srecamo na LPP-ju. Vabljeni vsi, ki se ze udelezujete nasih mesecnih srecanj in tudi ostali, ki nimate skupin na vasem podrocju.

Prisrcen pozdrav, Metka

V cetrtek, 19.5.2005 je ponovno srecanje Ljubljanske skupine. Po srecanju
je se plavanje na Zavodu za rehabilitacijo.

Pridite

Pozdravcek,
Metka

New Report

Close