Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija PRESTAVLJENO SREČANJE V CELJU

PRESTAVLJENO SREČANJE V CELJU

Ker gre precej članic februarja v Laško, smo februarsko srečanje prestavili na 20. 1. ob 17. 00.

Lep pozdrav!

Bojana

Tudi v Celju smo imeli včeraj srečanje in smo dosegli rekorden obisk – 10 članov! Še vedno si imamo pri izmenjavi izkušenj glede prehrane in drugih aternativnih pristopih ogromno povedati. V prijetnem – prijateljskem vzdušju so tri ure minile kot bi trenil.

Danes pa se nekateri udeležimo kuharskega tečaja iz makrobiotike pri gospe ICI v Laškem, drugi predavanja o postu in zdravljenju s sokovi, in seveda v februarju se bo skupina petih članic pustila razvajati v Zdravilišču Laško. Tako si bomo na naslednjem srečanju, ki bo šele 3.3 ob 17.00, zopet imeli veliko povedati.

Lep popzdrav vsem !

Bojana

Tudi v skupini iz Posavja se je na zadnjem srečanju porodil predlog o organiziranju kuharskega tečaja s področja makrobiotike. Poročajte nam o vaših izkušnjah!

Vse dobro!

LP, Veronika

Najprej se moram opravičiti, ker nisem prej odgovorila ; namreč poleg službe in družine me čas kar naprej prehiteva.
Gospa ICA nam je za uvod pripravila zelo zanimivo predavanje o pomenu prehrane v prehranjevalni verigi in s tem razložila vpliv prehrane na telo in posamezne organe, ter na naše počutje. Razumevanje te prehranjevalne verige se mi zdi zares bistveno za lažje razumevanje makrobiotičnega načina prehranjevanja. Poleg tega nam je tudi podala nekaj praktičnih nasvetov za ” prvo pomoč “(na pekoče boleča mesta v mišicah ali sklepih polagati obkladke iz ingverjavega čaja, juha iz kuzu škroba prežene virozo, “čudežna” je tudi umeboši sliva, …)
Gospa ICA je povdarila tudi pomen krvne skupine pri načinu prehranjevanja,sproti pa nam je tudi “natrosila” ogromno nasvetov kako z alternativo do boljšega počutja, ter nam predstavila dopolnolno prehrano.
Temu uvodnemu delu je sledil praktični in degustacijski del. Vsa hrana je bila več kot odlična!
Ker ima ga. ICA toliko zanimivega povedati jo bomo skušali zvabiti tudi na marčevsko srečanje naše skupine.

Lep pozdrav!

Bojana

Lepa hvala za to informacijo, Bojana!
Na četrtkovem srečanju posavske skupine se bomo dotaknili tudi te teme.

Prisrčen pozdrav!

Veronika

NAŠA MESEČNA SREČANJA SMO MORALI ZARADI ZASEDENOSTI PROSTORA PRESTAVITI IZ ČETRTKA NA SREDO – TOREJ CELJSKA SKUPINA IMA SREČANJE OD MAJA NAPREJ VSAKO PRVO SREDO OB 17.00 NA RTG ODD.!!

LEP POZDRAV!
BOJANA

New Report

Close