Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija da se jo tudi odpraviti

da se jo tudi odpraviti

Spet sem mal prišla na forume. Res mi je hudo za vse, ki morajo jemati tablete, da lahko funkcionirajo pol dneva. Kriza, če se spomnim, da sem bila tudi jaz taka. Zdaj pa nisem več. Zdravo jem in sem vesela in polna energije cel dan. Kako lepo je tako živeti! Vso srečo vsem in vedite, da recepti za dobro počutje so, le poiskati jih je treba.

Pozdravljena, draga Miša!

Zelo sem vesela zaradi vas. Kako bi bilo, da tudi nam poveste kako vam je to uspelo?

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

No Miša, v čem je skrivnost?! Tudi mi si želimo takega počutja. Sicer pamaga že misel, kako je vam lepo. Pa bi vendarle več podrobnosti.

KAJ

TUDI MENE ZANIMA KAKO SE JO DA ODPRAVITI.
NAPIŠITE NAM KAJ DELATE . VSI SE BI RADI DOBRO POČUTILI.

Mišaaaaaaa!!!!!

To je zdaj tako kot bi otroku pokazala krožnik poln slastnega peciva in mu ga potem izmaknila in ga sama pojedla!? Daj no, kje si izginila?

Gordana ******* Upanje je nekaj mehkega, kar se spusti na dušo in zapoje melodijo brez besed. Nikoli ne obmolkne in najslajše zveni ob nevihti. (Emily Dickinson)

Trenutno berem knjigo Indigo otroci, v kateri sem naletela tudi na kronično utrujenost. Pišejo o tem, da naj bi telo zamenjalo pol (pozitivni in negativni), kar pa posledično povzroči vse težave. Zakaj se to zgodi ne vejo natančno, je pa precej v povezavi z dolgotrajnim stresom. Tudi otroci so temu izpostavljeni. Za izboljšanje situacije omenjajo polarno terapijo.
Žal na slovenskih internetnih straneh nisem zasledila te terapije, če pa vpišeš v Google “polarity therapy”, pa dobiš malo morje člankov in opisov itd.
Če slučajno kdo ve, da se taka terapija opravlja tudi v Sloveniji, naj mi javi.

Hvala, Irena

Se mi dozdeva, da si je Miša zelo pomagala z ustreznim načinom prehranjevanja (ajtim). Se motim Miša?
LP, Maša

Draga Irena!
Res je, telo lahko zamenja pol! To pa se zelo rado zgodi zaradi prehudih stresov. Sama sem se vrsto let ukvarjala z alternativnim zdravljenjem (bioenergijo, reikijem, tretmani z mind mašino, ….) Srečevala sem se tudi z tovrstnimi problemi. Večino teh sem uspešno odpravila. Toda, po večletnem “dajanju, oz. manipuliranju ” z energijami, točneje, pred petimi in pol leti je zdrušilo tudi mene! Toliko v premislek.

Ana

Verjamem, da vsakemu enkrat zmanjka, tudi meni je. Vedno sem bila polna energije, da so se mi ostali kar čudili. Skratka, veliko sebe sem razdajala naokrog, zdaj me je pa še zase premalo. Če bi le kje našla nekoga, ki pa morda še ni tako hudo iztrošen. Čutim, da bi mi malce tuje pomoči koristilo, ker absolutno verjamem v take načine zdravljenja, za sabo pa imam tudi eno dobro izkušnjo. Po dveh obiskih bioenergetika so se mi glavoboli zmanjšali iz cca. 4x tedensko na 2x mesečno. Pa je žal ta človek daleč in ga ne morem prositi za pomoč.

Irena

New Report

Close