Najdi forum

Kaj menite … ?

Kaj pa pravite na tole (?) :

Zadeva izgleda obetavno. Me pa skrbi, kdaj so bo dalo dejansko poizkusiti, sploh pri nas. Vse te stvari tako dolgo trajajo, medtem pa ljudje totalno obupajo. Če bo to v prodaji, pa čeprav v tujini, se bom potrudila, da to dobim in poizkusim, če gre pa še kakšna kila dol…BINGO!

Irena

ALI GRE TO ZA ENCIME?

Nevem ali ste dobili moje pismo 29 10 o4 . Ker slabo razumem angleško ne vem za kaj se gre razumem samo to da zdrtavilo vsebuje encime ki nam slabo delajo ali sploh ne , zanima me kaj vse vsebuje to zdravilo kajti če vsebuje določene vitamine ki jih jast ne smem uživat to ni zame.Zanima me ali tudi vsem vam nagajajo encimi in na kakšen način?

Ne znam odgovoriti. Sprejmite to kot informacijo, predvsem pa kot optimistično napoved, da se na tem področju intenzivno raziskuje.

Vašega pisma žal nisem dobila – na kateri naslov ste ga poslali?

Veronika

Če imam fibromialgijo kar še nisem čisto prepričana sigurno pa imam kronično utrujenost saj imam popolnoma enake težave kod vi:utrujenost po kateri se ne moreš spočiti težave s koncentracijo,migrene ,tenzijski glavoboli ,glavoboli kot proi mačku,neprespane noči,boleče mišice-švohost,naotečene roke noge,srbeče ali boleče grlo,opčutljive ali boleče bezgavke,telesna temp. previsoka ali preniska,imela sem okoli 10 let kronično vnetje maternice-se pravi ponavljajoče vnetja ,krče v želodcu driske in zaprtja,suha usta ,,motnje vida,slab sluh,potenje,vrtoglavica,slabost,depresije,panika-strah,alergije,intoleranca na zdravila vitamine in hrano intoleranca na kemikalije ,ispuščaji (srbeča koža mogoče imam to samo jaz) hujšanje ali rejenje,razni zvoki vušesih kot npr.zvonenje,vsake 15 min.hodim na vodo,kihanje….
Pri alergologu so mi po 15 letih ugotovili da imam alergijo na mlečne izdelke,intoleranco na kemikalije ,konzervanse ,vitamine ,sadje zelenjavo,alkohol,suho hrano… gre za motnjo encimov-beljakovin to so čistilci telesa.od kar sem na dieti nimam več migren,hudih glavobolov,50%manj bolečin v mišicah in sklepih,seveda sem se nehala tuddi tako močno sekirati tako da depresija ni več tako močna.Zato preiščite se zelo dobro kaj lahko jeste in kaj ne.Kaj mislite vi otem dragi sotrpini,so težave enake?

Članek opisuje, da se je zdravilo Mirapex, ki se uporablja za zdravljenje Parkinsonove bolezni, v eni študiji izkazalo kot najbolj učinkovito zdravilo za zmanjšanje simptomov fibromialgije dosedaj. Deluje na izboljšanje funkcionalnosti in zmanjšanja utrujenosti. Za stranski učinek pa se je izkazala izguba teže.
Sicer je pa to le ena raziskava in za uporabo v medicini jih je potrebno precej več in če se bo zdravilo izkazalo za učinkovito bo trajalo še nekaj časa preden bo na voljo za uporabo za zdravljenje fibromialgije.

Je pa zadeva fajn, da niso le protibolečinske tablete, ampak dejansko vplivajo na zmanjšanje utrujenosti.

Res veliko vsega.
Ali sva se midve slišali po telefonu ?
Kako pa izgleda vaša dieta ?

Veronika

Pozdravljeni
Ja gospa Veronika midve sva se slišali po tel.Moje mnenje in iskušnje da dieta pomaga,na nemški tel. sem ujela ,da take paciente zdravijo tako ,da ne smejo uživati slatkorja ,kar verjamem saj sem si enkrat poskušala pomagati tako ,da sem vsak dan zaužila žličico glukoze po parih dneh cirka 14 dni sem mišicice imela še bolj boleče in trde ,bila sem trda in štorasta .Taka sem ostala še nekaj mesecev ,moja iskušnja -slatkor škoduje!Druga stvar mlečne izdelke in govedino ne jem že 4 ali 5 let kot sem že rekla nimam več hudih migren, mišice in sklepi bolijo veliko manj.
Tudi na nemškem internetu sem prebrala ,da paciente z fibromialgijo zdravijo tako ,da ne jejo mlečnih izdelkov.
Kar je še najbolj zanimivo to ni samo moje mnenje in izkušnja,včeraj sem na našem internetu prebrala ,da ljudje ki imajo porušen imunski sistem si lahko pomagajo z dieto brez mlečnih izdelkov čim manj beljakovin-mesa in slatkorja za nekaj časa ,ker organizem ima možnost da se pozdravi . Baje ,da več o delovanju imunskega sistema piše vknjigi dr.IHANA v založbi Aura naslov knjige je KO ZDRAVILA ODPOVEDO.Zanima me ali koga od bolnikov srbi po celem telesu , kajti opstaja možnost ,da gre pri nas ni nujno za alergijo lahko gre za intoleranco,simptomi so:krči v trebuhu,slabost in driska!SE pravi da je makro biotika edina prava smer za sedaj ,kajti jaz nezaupam več medicini.Že 20 let me zdravijo proti anksiozni depresiji, čeprav ne prenesem niti enega zdravila proti depresiji ,po njih mi je ali grozno slabo ali dobim hormonske motnje.

L.p.
graciela

Kolikor sem uspela dojeti (tuj jezik) novo upanje na vidiku. Kile dol? Ne, to pa ne, nikakor! Malo se hecam, zgolj sebe sem imela v mislih.

Ali lahko kdo vsaj malo prevede. Ne znam angleško.
LP

Okvirno tukaj :

LP!

New Report

Close