Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Preizkušanje zdravila za FM

Preizkušanje zdravila za FM

( Pismo na moj naslov ) :

Draga Veronika!
Že dolgo se nisem oglasila. Že dva tedna jemljem zdravilo za fibromialgijo guaifensin (guai).
Raje še nič ne rečem. Zelo sem zanič, in to bi lahko bil že znak, da deluje. Čez kakšen mesec bom vedela. Mogoče bi bilo dobro, če objaviš naslov spletne strani , kjer se dobi izčrpne informacije in navodila v angleščini, pa mislim, da tudi v nemščini.
Prijavila sem se v ‘guaigroup’ in zdaj mi vsak dan pošiljajo digeste (Glej priponke)
Pošiljam tudi seznam kozmetike, ki jo uporabljam. Za prvo silo je. Važno je, da ne blokiram zdravila. Še barvo za lase moram dobiti od frizerke. Spletna stran, na katero se lahko vsak obrne je :
Objavljen je tudi naslov apotekarja v Nemčiji, kjer se lahko zdravilo naroči po pošti..

Lep pozdrav !
B …

Draga B … !

Hvala za vse, kar si mi (nam) poslala! Držim pesti zate. Poročaj nam o svoji nadaljnji izkušnji z zdravljenjem.

Lepo te pozdravljam in ti želim izboljšanje počutja!

Veronika

Še eno pismo (copy – paste):

Draga Veronika !
Hvala za informacije. Popolnoma se strinjam s teboj glede faznega prehoda pri Hashimotu (hipertiroza – evtiroza – hipotiroza). Kot kaže, gremo mnogi skozi te faze. Pri meni opažam, da se stopnjuje tresenje, drhtenje – ni vidno navzven, a občutim, tembolj v mirovanju, kot bi vsako mišično vlakno trepetalo s svojo frekvenco, po koži pa se mi občasno pojavi marogasta kurja polt. Prav hecno, da se le bolečine ne bi stopnjevale. Po mesecu dni jemanja eutyroxa 50 ug / dan ne zaznavam bistvenih sprememb. Danes me je pozitivno vzpodbudila tvoja informacija o zdravljenju z guaifensinom. Spomnim se, da ga je v enem svojih prvih prispevkov omenjal dr. Popovič.
Hvala Bogu, da imamo tebe, ki si odlična koordinatorica z vsemi nami FM bolniki. Kako neizmerno si želim za vse nas, da bi zdravilo učinkovalo, ali vsaj omililo bolečine in vse spremljajoče simptome.
Pravkar sem ponovno segla po knjigi Louise L.Hay – Sprostite svoje občutke – tragedija se lahko spreobrne v najboljše, kar se nam lahko zgodi, če jo sprejmemo tako, da se v njej razvijamo. …
Z možem odhajava za teden dni k sorodnikom na morje. Pljuskanje morja in pivskanje galebov me pomirja.
Poskušala se bom čim bolj sprostiti in uživati v plavanju, sprehodih in globoko vsrkavati morski zrak in se veseliti življenja.
Veter veje, koder hoče, njegov glas slišiš, pa ne veš, od kod prihaja in kam gre. Tako je z vsakim, ki je rojen iz Duha. ( Janez, 3/8 )

Boli me, torej sem.

Prisrčen pozdrav in veliko lepega ti želim.
J …

Draga J … ,
preživljaj lepe dopustniške dneve in se vrni z novo energijo!
Tja na morje ti pošiljam lep pozdravček!

Veronika

… Oglasi se spet!

New Report

Close