Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija skupina v Ljubljani

skupina v Ljubljani

Pozdravljeni!

Sporočam vam, da smo tudi v Ljubljani izpeljali prvo srečanje. Prišlo je 23 oseb. Marsikatera stiska je privrela na dan, tudi kakšna solzica je bila naskrivaj potočena. Pa saj zato so tudi skupine, da ljudje izrazijo in potožijo kar drugje ne morejo povedati.Torej še en dokaz, da so skupine potrebne. Z delom bomo nadaljevali v jeseni. Čaka nas še piknik, 3.7. ob 11 uri. Pridite , da se poveselimo, poklepetamo in dogovorimo za nadaljne delo.
Pozdrav, Metka

Pozdravljeni!
Tudi v Kopru sem se dobila posamično (skupinsko se še nismo uspele uskladit glede časa) in prav prijetno poklepetala z vsako posebej.Iz Obale smo 4 in vesela sem,da prav vse zelo pozitivno rarmišljamo.Mislim,da bomo zelo dobra skupina. Zaradi dopustov planiramo skupno srečanje takoj v začetku septembra.
Lepo vse pozdravljam in vam želim čim lepše poletje.
Vanda

Krasno, Koper !

Bravo, Ljubljana !

Veronika

Naj povem še jaz, da smo se bolnice iz Mengša, Domžal in okolice dobile 23.6.v Jamarskem domu na Gorjuši. Bilo nas je sedem, vendar sem prepričana, da nas bo drugič nekaj več, saj so bile nekatere upravičeno odsotne zaradi služb, toplic…Imele smo si marsikaj povedati in smo že dogovorjene, da po dopustih nadaljujemo z našimi srečanji.
Vse lepo pozdravljam.Marti.

Srečno, Mengeš !

Veronika

Zanima me, kdaj nadaljujete s srečanji zdaj v jeseni, datum in kje?
Imate kako članarino?

Pozdravljena!

Srečanja v Ljubljani bodo potekala vsak tretji četrtek v masecu na Celovški 160, v prostorih Ljubljanskega potniškega prometa. Naslednje srečanje je 21. 10. 2004 ob 16 uri.

Lepaovabljeni, Metka

Dodajam še, da je članarina za polletno obdobje 1500 sit.

Lep pozdrav, Metka

Pozdravljeni!

Mesec je naokrog in ponovno srečanje je tu. Vidimo se v četrtek 21. 11. 2004 ob 16 uri, v prostorih Ljubljanskega potniškega prometa na Celovški 160.
Se vidimo. Pozdrav, Metka

Prišlo je do neljube napake. Srečanje Ljubljanske skupine je 21. 10. 2004 ob 16 uri in ne 21. 11. 2004, kot je bilo predhodno napisano.

pozdrav, Metka

Pozdravljeni Ljubljančani!

21.10 smo imeli skupino v Ljubljani. Udeležilo se jo je 10 članic. Veliko smo se pogovarjali o pozitivni usmerjenosti in mišljenju, o čemer smo se vsi strinjali. Predlagali smo, da se za začetek prebere knjiga LUIS HAY, Življenje je tvoje. Tudi pozitivne izkušnje o prehranjevanju, predvsem o makrobiotiki so bile dobrodošle, saj se zavedamo, da moramo najprej začeti spreminjati sebe in svoje navade, šele potem lahko računamo na kakšno drugo pomoč.
Dogovoirili smo se, da se 6.11. odpravimo na kratek sprehod na Rožnik. Vabljeni tudi vsi tisti, ki niste bili na sestanku in se nam želite pridružiti. Odhod izpred kina Šiske je ob 10 uri.
Naslednji sestanek bo zaradi dopusta prestavljen na 25.11. 2004.Vljudno vabljeni.

Lep pozdrav , Metka

Dragi ljubljančani in okolišani!

Sporočam, da se bomo ponovno srečali v četrtek, 20.1.2005, na sedežu društva ob 16 uri. Za tiste, ki še ne veste kje je to naslednje. To je bivši azilantski center na Celovški 166 v tretjem nadstropju. Vhod je z zadnje strani stavbe. Vabljeni vsi stari člani in tudi novi.

Se vidimo in lep pozdrav.
Metka

New Report

Close