Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Izkušnja z energetsko komoro

Izkušnja z energetsko komoro

(pismo na moj naslov) :

Draga Veronika !
Včeraj sem bila v energijski komori v Dolenjskih toplicah.Priznati moram , da mi je bilo nadvse prijetno.
Ležiš na primerno zrnatem pesku, ki ga ogreva pulzirajoče magnetno polje.Prebrala sem , da sta energija in informacija najbolj bistvena faktorja za nastanek in funkcioniranje tega sveta in vseh rastlin ter živih bitij .
Moderna medicina temelji na fizikalnih spoznanjih . Fenomene bolezni in zdravja razume drugače kot prej in iz tega razvija nove , učinkovitejše postopke diagnostike in terapije . Človek je zdrav tedaj, kadar njegov informacijski sistem , njegov “centralni računalnik ” pošilja v telo pravilne impulze in kadar zna telo na te impulze tudi ustrezno reagirati.Energijo sprejemamo z živili, pijačami, svetlobo , soncem , elektromagnetnimi polji , človeško pozornostjo in z mislimi. V tem vidim temeljni pomen energijske komore. Traja 25 minut , poslušaš umirjeno glasbo, izpostavljen si različnim barvam , pa aromaterapija – in če ti še uspe popolna sprostitev, je verjetno občutek božanski.Prijetna toplota , ki ti ogreva zadnji del telesa neposredno , se razširi na vse telo . Tako prijetno ogretega telesa od znotraj že dolgo nisem imela . Cena je sprejemljiva – 2500 sit. Zagotovo bom še odšla in si privoščila
Še malo masaže in plavanje v bazenu – v vrednosti 7500 sit.
Hvala za naslov Free radical stop. Sem ga že naročila in v ponedeljek ga začnem jemati.
Moja prva izkušnja s komoro je pozitivna.
Preživi lep dan , po dežju vedno pride sonce. Prisrčen pozdrav !

Veseli me za tvojo pozitivno izkušnjo! Hvala za tvoj prispevek, ki bo dobrodošla informacija tudi drugim.

Prisrčen pozdrav tudi tebi in še se oglasi! Lep dan!

Veronika

hvala lepa za informacijo,raven to imam tudi priporočeno od pr,Popoviča vendar še kar čakam na odgovor ZK druge stopnje,poleg zdravlja denar dela tudi težave.V upanju da bo tudi boljše Vas in vse ki tole berejo prav lepo pozdravljam.
Smiljana

Ne morem si kaj, da vam ne napišem par stavkov. Razveseljivo je dejstvo, da so se tudi pri nas doma končno zbudili (beri – prisluhnili znanostii ). Čeprav je tovrstna ponudba komercialno obarvana, pa vendar. V Munchnu že vrsto let (cca 15 let) obstaja brein studio z tovrstno ponudbo. Po domače – zaprta bana v kombinaciji z brein mašino. Sama sem se vrsto let kar profesionalno ukvarjala z podobnimi rečmi, npr. z kvantno medicino, bioenergijo, reikijem, tako da poznam nekaj stvari. Ob priliki vam napišem, če to želite, več.
Problem z denarjem?!!! Improvizirajte si svojo energetsko komoro kar sami v domači kopalnici! Res je, da se lahko “hranimo” na več načinov – z vsemi čutili. Zato pa si dodajte v vodo eterična olja po lastnem okusu, zatemnite prostor, oz. “obarvajte ga” po lastni želji. Prinesite si kasetofon! Poslušajte glasbo ki vam je najbolj pri srcu. (ni pomembno kaj to je) Osebno priporočam Bacha, ki je najbolj primeren za “integracijo” telesa in duha.
In uživajte!
Vsem skupaj želim lep dan

Ana

Hvala Ana,pišite prosim čim več o izkušnjah z energetsko komoro
Lep pozdrav
Smiljana

Pozdravljeni!

Moram vam opisati tudi svojo izkušnjo.V energetski komuri sem bila februarja.Imela sem smolo ,da je snežilo in sem v obe smeri v avtu preživela 3 ure. Občutek v komuri je bil super, vendar je ne bi priporočala tistim ,ki imajo išijas ,ker me je potem naslednje dni močno zagrabilo .Ravno tako sem imela močne bolečine v išijasu, kadar sem bila na segravanju v solariju.
Mož pa se je po komuri dobro počutil.

Upam,da te dni nimate tako močnih bolečin kot jaz.preprosto ne najdem vzorca po katere se mi pojavljajo močnejše bolečine.

Vas prisrčno pozdravljam Tanja

Hvala Tanja,takšne komore pa tudi sama nimam preveč rada, imam tudi sama in išijas pa še kaj zraven.Ravno učeraj sem v četrto dobila zavrnjeno zdravilišče.V upanju, da bo tudi kdaj boljše vas lepo pozdravljam!
Smiljana

Pozdravljeni!

Po moji izkušnji je komora prav v redu, vendar mislim, da enkrat ni nobenkrat. Za dober rezultat, oziroma olajšanje bi priporočala večkratno uporabo. Sicer bi se strinjala z ga. Ogorelčevo, ki pravi, da si podobno vzdušje lahko napravimo tudi doma. Je tudi precej ceneje.

Še glede išiasa. Pri vnetju živca ni priporočljivo pregrevanje, saj le-to sproži še večje vnetje. Pri akutnem vnetju so boljši hladni oblkladki ali led, če jih prenesete. Pri FM pa hladni obkladki seveda ne pridejo v poštev.

Lep pozdrav, Metka

Saj to pa je problm išijas blažimo ledom , FIBROMIALGIJA pa tega ne prenese , poleg tega pa imam težave z krčnim žilama(3 kratna operacija )ki ravno tako ne prenesejo vročine, pa klub temu život teče naprej.
Hvala , ,se še beremo
LP

Pozdravljeni!

Danes sem pri dr. Popoviču dobila prospekt energetske komore v Ljubljani. Po pripovedovanju imajo v Avstriji in Nemčiji zelo pozitivne odzive pri uporabi komore. Gre za dvig seretonina, kateri nam bolnikom s FM in SKU primanjkuje. (od tu tudi naša velika potreba po toploti in sončni svetlobi). Seveda si nivo lahko dvignemo tudi sami in tu sta nepogrešljiva rekreacija in dihalne vaje. Za to seveda lahko poskrbimo sami. pri rekreaciji se nam organizem tudi pregreje in dobi zaželjeno temperaturo, katera nam tako primanjkuje. Za pomoč pa seveda ni odveč energetska komora, katera vam nudi :
-magnetno resonančno terapijo,
-barvno terapijo
-sprostitev
– svetlobno terapijo
-aromo terapijo
-glasbeno terapijo
– in toploto kremenčevega peska.

Vredno je poskusiti. Povratne informacije so zaželene.

In še naslov:
SOKOL.VIČ
wellness studio

SOKOL GROUP d.o.o.
Koprska 72, 1000 Ljubljana
tel 01 200 27 55

Priporočena je predhodna rezervacija termina

LP Metka

Lepo prosim , če mogoče veste kolko stane ena terapija v ener. komori in kolko časa traje sam tretman?
hvala
LP
Smiljana

hoj!

Jaz sem plačala 2500,00 sit in sem bila v komuri 20 minut.

pozdrav tanja

New Report

Close