Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija Kareri dodatki k prehrani izboljsujejo stanje in lajsajo tezave?

Kareri dodatki k prehrani izboljsujejo stanje in lajsajo tezave?

Pozdravljeni

Pisite, katere dodatke jemljete,kako se vam zdi da vam najbolj pomagajo, koliko in za kaksne tezave. Pisite tudi, kaj se vam zdi da vam ni nic pomagalo.

Mogoce bomo komu prihranili cas in stroske pri iskanju cudeznega leka.

Moj prijatelj, ki ima diagnozo SKU je pred dvemi tedni zacel jemati dodatek magnezija in kalcija. Stanje se mu je od takrat zelo izboljsalo. Da se magnezij absorbira naj bi moralo biti razmerje med kalcijem in magnezijem 2/1. Magnezij naj nebi imel stranskih ucinkov.

O tem sem bral nekje na internetu prav v povezavi z SKU. Na racunalniku imam o tem se en znanstven clanek in ce koga zanima mu ga lahko posljem. Na nekatere nima ucinka, veliko ljudem pa je pomagal. Najvecim je pomagal vbrizgan direktno v kri – zaradi absorpcije (tako pise)

Pisite svoje izkusnje…

Lp Ziga

Z istim prijateljem sva pred enim mesecem poskusila FHES. Tudi o tem sva prebrala na internetu.

Jaz nisem cutil nobenega izboljsanja v pocutju (prej poslabsanje). Jemal sem priblizno en mesec, zdaj pa sem nehal.

Moj prijatelj je cutil kvecjemu poslabsanje, zato je po dveh tednih nehal.

Pri vseh teh dodatkih je zelo pomemben čas. Vsak preparat bi morali jemati vsaj 6 mesecev, da bi lahko govorili o učinkovitosti ali neučinkovitosti. Tudi začetna poslabšanja so pogosta. Vendar je večina preparatov zelo draga in hitro izgubimo voljo, če se nam stanje poslabša. Je pač tako, kar za nekoga učinkuje, pri drugem ne. Ste že slišali za recuperat-ion? Če vas zanima, lahko običete stran http://www.alfredblasi.net/eng/experiencia/ingles.HTM , tu si lahko preberete izkušnjo z hudo obliko FMS in njegovo ozdravitvijo. Tu pa je še stran laboratorija, ki izdeluje preparat, ki mu je pomagal
http://www.recuperat-ion.com To je točno določeno razmerje elektrolitov (mg,k,na,ca). Vendar tako kot sem že rekla, nekaterim pomaga, nekaterim pa ne. Nekateri hitro čutijo izboljšanje,nekateri ne čutijo sprememb, nekaterim se začasno poslabša….
lep pozdrav Vesnak

Zalo dober je preparat Redapin( tablete ali sirup), ki ga izdeluje Medex pa tudi ostali njihovi izdelki so super. Splača se iti v njihovo trgovino na Miklošičevo v Ljubljani kjer imajio enkratne stvari.
odsvetujem pa napitek Nutri Shake, ki ga prodajajo po hišah pa za OGROMNO denarja ne dobiš nič.

Lep pozdrav!

http://www.remedyfind.com/hc-Fibromyalgia.asp

Zgoraj je naveden naslov, kjer ljudje z fibromialgijo in tudi drugimi obolenji ocenjujejo različne preparate in terapije, ki jim izboljšujejo kvaliteto življenja. TOP 10.

Vredno ogleda

VesnaK

Pozdravljeni!

Pod naslovom “Depresija in utrujenost”, sem pisala o dodatkih,ki jih jemljem. Po dvomesečnem jemanju sem opazila, da imam manj epizod slabega počutja, odpornost organizma pa je narasla. V zimskih mesecih nisem bila niti enkrat resneje bolna, razen dva dni trajajočega prehlada. Izvenelo je počutje, ko se počutiš kot bi preboleval gripo, tudi utrujenost ni več tako močna in lažje opravljam vsakodnevna opravila. Glavoboli so redkejši, mogoče enkrat do dvakrat mesečno, če seveda nimam hudih psihičnih in fizičnih naporov. Poslužujem se vseh previdnostnih ukrepov, da se ne preutrujam, poleg tega pa se veliko gibam na svežem zraku. Ostale pa so mi še precej hude bolečine v mišicah in sklepih, ter huda jutranja okorelost, kar pa lažje premagujem z zvečano psihično močjo, ki sem si jo nabrala tekom zdravljenja. Opažam tudi večjo sposobnost za socialne stike, katero sem prej imela že na kritični meji.
Toliko o mojem “čudežnem zdravilu”.
Lepo vas pozdravlja
Metka

Meni je do sedaj najboljši dodatek prehrani kar sem jih sprobala v 7 letih Fhes , o tem smo že precej pisali po forumih ,

Na kratko pa tole:
Fhes je kremenov mineralni prah -silicijev hidrid. Študije so pokazale da podaljšuje življenje celic do dvakratno, daje najvišjo raven antioksidantske zaščite (s 5.2. kapsule na dan lahko dosežemo 99 % zaščito celic pred prostimi radikali), je povsem neškodljiv, povečuje telesno energijo, celično hidracijo, absorbcijo hranil, poveluje količino kisika v organizmu in normalizira biološko okolje. Pri meni osebno so bili učinki občuteni že drugi dan, v 14 dneh že bistvene spremembe na krvni sliki, v 3 mesecih so se vsi rezulati normalizirali – od takrat naprej že skoraj 2 leti držim tempo zelo dobrega imunskega sistema (kar je bil moj problem celo življenje)

pisali pa smo na onkološkem forumu, na zeliščih, multipli in najbrž še kje .

New Report

Close