Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija imunski test-informacije

imunski test-informacije

Kot obljubljeno se oglašam z informacijami .

To preiskavo se lahko opravi na mikrobiološkem inštitutu v Lj. na napotnico ali brez. v kolikor brez je cena 12.000 sit, v kolikoz z napotnico pa je seveda brezplačno: so pa dve možnosti.
da vam kri vzamejo v vašem zdravstvenem domu(če bodo vedeli kaj in kako) in potem to prinesete s sabo na inštitut?!, boljša možnost pa je da pridete z napotnico na kateri naj piše približno takole” ugotavljanje imunskega statusa” naslovljeno na mikrobiološki inštitut.
potem to napotnico oddate tam na inštitutu, kjer vas potem usmerijo na zavod za transfuzijo in plačate 1000 sit za odvzem krvi(to je tisto, kar je zastonj , če vam vzamejo v vašem zdr. domu) , potem se s to krvjo vrnete na mikrobio. inštitut, kjer imate napotnico, oni pa naredijo preiskavo. če sem prav razumel, se kar tam počaka na izvide.
lep pozdrav.

Hvala, zares izčrpna in odlična informacija! Poročajte nam še naprej, kako boste opravili!

Glede vsebine sobotne Vizite, v kateri je podal informacijo o imunskem testu prof. dr. A. Ihan, pa me je Matej M. spomnil, da se vsebine arhivirajo na http://www.24ur.com pod temo Vizita. Trenutno še ni na portalu, verjetno pa bo. Bomo preverjali.

Se beremo!

Veronika

Na infekcijski kliniki so mnenja da je imunski test citiram”zapravljanje zdravstvenega denarja in da v večini primerov ne pokaže nič”.
Iz tega vidika in s to obrazložitvijo me niso želeli poslati na preiskavo.srečno!
l.p.

Za potrditev katere diagnoze pa naj bi šlo?

za potrditev tega, da je človekov imunski sistem oslabljen.
strokovno to ne znam povedat, če želite podrobnejše inf. se obrnite direktno na mikrobiološki inštitut. skratka ne gre za potrditev recimo diagnoze (govorim na pamet) hepatitis, ampak za to, da s temi testi dokažejo, da je imunski sitem res oslabljen.seveda zaradi recimo npr. hepatitisa. upam, da se razumeva.

Razumem .
Se boste odločili za samoplačniški pregled? Več o tem vam zna razložiti dr. Alojz Ihan z Inštituta za mikrobiologijo.

Poročajte in hvala za informacijo.

New Report

Close