Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija jutranja utrujenost

jutranja utrujenost

stara sem 40 let in trpim za kronično utrujenostjo.Najbolj sem utrujena zjutraj,ko se vstanem.Oči imam zelo otekle,ta oteklina pa navadno traja do popoldneva.Ko oteklina mine se potem tudi boljše počutim.Zdravnik mi je dal pregledati kri,holesterol imam 7.7 -predpisal mi je strogo dieto.Rekel je tudi da so ledvice v redu,seča mi ni dal pregledati.Čez dva meseca moram priti na pregled krvi.Zelo me skrbi kaj je z menoj,dopoldan sem zelo utrujena,v službi komaj delam.Nevem ali so ledvice ,sumim tudi na srce.Včasih me tudi boli okrog srca in po notranji strani leve roke,bolečina se tudi širi v ramo.To sem povedala tudi zdravniku,ta je rekel naj počakam zdaj 2 meseca in bo potem videl kaj naprej.Pritiska imam 90/70.Prosim za nasvet,kaj naj storim,ali naj grem nazaj k zdravniku???

Spoštovani,

meni, ki nisem zdravnik, pritegne najprej pozornost podatek o vašem nizkem krvnem tlaku (ali je to vaša konstantna značilnost?). Ali vam je vaš zdravnik omenil možnost povezave med utrujenostjo in nizkim krvnim pritiskom?
Na to temo smo že pisali, preberite si stare odgovore pod naslovom “klimakterij”(10.9.03) in (18.11.03).
Če občutite težave tako izrazito, da vas onemogočajo v vsakodnevnem funkcioniranju, brez zadržkov ponovno obiščite zdravnika.
Ali so vam že kontrolirali ščitnične hormone ?

Toliko, na prvi vtis. Če vam moji namigi kaj koristijo, me veseli.

Lep pozdrav
Veronika

New Report

Close