Najdi forum

energetska komora

gospa veronika!

ortoped mi je ob postavitvi diagnoze svetoval zdravljenje v energetski komuri .ali morda veste kaj o tem?

Lepo pozdravljeni!

Ali gre za diagnozo FIBROMIALGIJA?

Energetska komora je posebna energetska soba (“Energy-Island”), ki pripomore k sprostitvi in vračanju energije, ljudi osvobaja stresa ter ugodno vpliva na številna bolezenska stanja LOKOMOTORNEGA APARATA in na stanja po operacijah na lokomotornem aparatu (kronični cervikalni sindrom, kronična bolečina v križu, lumboishialgija, bolečina v ramenu, stanja po operacijah, težave s protezami kolka, kolena, gležnja … po operacijah hrbtenice … in torej tudi kronične bolečine v mišicah in sklepih pri bolezni FIBROMIALGIJA).

Zdravljenje obsega več postopkov:
1. toplotno sevanje kremenčevega peska z magnetno resonančno terapijo,
2. zdravljenje s posebno sproščujočo glasbo,
3. svetlobna terapija,
4. terapija z barvami,
5. eterična olja.

V neki (tuji) raziskavi je izmed 7871 anketiranih bolnikov večina anketirancev navajala ugoden odziv na to metodo zdravljenja. Ta terapija zagotovo ne škodi in je zelo primerna tudi za zmanjševanje napetosti, stresa, depresije in pomanjkanja energije.

Lahko se pozanimate, v katerem slovenskem zdravilišču se bolniki že zdravijo po tej metodi. Več o metodi si lahko preberete v sestavku avtorja prof.dr.sci J.Popoviča, dr.med, v avgustovski številki revije “Viva”. (8/03, str.58)

Pozdravljam vas!
Veronika

energetsko komoro imajo v Dolenjskih toplicah.20 min uporabe stane 2000 tolarjev.Vsekakor zelo dobrodejno deluje ,vendar za daljšo učinkovitost je pri podobnih stvareh priporočena večkratna zaporedna uporaba (5-10 terapij)lep pozdravvesna

New Report

Close