Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja kako do pokojnine

kako do pokojnine

Trenutno nisem v delovnem razmerju, vendar veliko delam preko avtorske pogodbe. Kakšnega posebnega statusa nimam, v bistvu sem brezposelna. Stara sem 35 let in imam le 5 let delovne dobe. Ker mi delo preko avtorske pogodbe ustreza, si redne službe niti ne želim. Me pa malce skrbi glede pokojnine. Kot mati otroka pod 7 let sicer plačujem prispevek, da mi tečejo leta, a se zavedam, da je to pač premalo.
Ker nisem v delovnem razmerju se seveda tudi ne morem vključiti v noben dodaten steber. Kaj mi svetujete? Ali obstaja še kakšna druga možnost kot rentno zavarovanje?

Na vašem mestu bi najprej sklenil rizično zavarovanje, da bi bil moj otrok preskrbljen v primeru moje smrti. Obenem bi si priskrbel dober nezgodno- invalidski program-kritje v primeru poškodb in invalidnosti. Kar se pa tiče financ, pa lahko denar nalagate v enega izmed finančnih skladov.Če pa želite več informacij lahko pokličete.

lepo pozdravljeni, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

New Report

Close