Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Pravo in zavarovanja Zavarovanja Telesna pokodba + zavarovalnica

Telesna pokodba + zavarovalnica

Lepo pozdravljeni!

Jaz sem imela prometno nesrečo lani, ne po moji krivici. Jaz imam zavarovalno polico preko Slovenica in imam nezgodno zavarovanje, ki piše 6 mio. Na zavarovalnici so mi rekli, da me bodo poklicali in, če njihov zdravnik omeni, da je to npr. 10% invalidnosti pač od tistih 6. mio. dobim samo 600.000 sit. To je prvo. Tisti možakar, ki je povzročitelj nesreče ima sklenjeno polico preko Triglav Ljubljana. ( Jaz sem iz Kopra).
Ker sem utrpela hude poškodbe oz. trajne posledice, ker imam poškodovano vratno hrbtenico, desna roka komolec in leva roka zapestje.
Ali menite, da za takšno nezgodo bi lahko najela odvetnika?
Kaj menite koliko bi približno lahko dobila odškodnine od njegove zavarovalnice? Plačal je že odškodnino za avtomobil.

Lep pozdrav in hvala vam
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

ga. Doroteja, pozdravljeni !
Upravičeni ste do odškodnine iz naslova nezgodnega zavarovanja, pravtako pa ste upravičeni do visoke odškodnine iz naslova odgovornosti povzročitelja nesreče
Za pravni nasvet pa se ,če seveda to želite lahko posvetujete z mojim odvetnikom.Seveda brezplačno.

Želim vam lep dan, Bruno

************************************** B&M Zavarovalna pisarna Bruno Šneberger s.p. Kermaunerjeva 17,1000 LJ tel. 051/625-611 e-mail:[email protected]

Spoštovani g. Bruno

Hvala vam za vaš nasvet in, ker ste si vzeli čas zame. Ker sem iz Kopra doma tako, da ne morem imeti odvetnika iz Ljubljane, če bi pa bil kateri odvetnik resnično zelo dober v tem smislu, da bi lahko izpeljal to zadevo se pa takoj strinjam. Lahko tudi plačam kadarkoli.

Prosim lepo, če mi lahko svetujete kateri odvetnik je resnično zelo dober za te moje težave, da bi lahko iztržil čim več. Saj te poškodbe niso mačji kašelj.

Pa še nekaj. G. Bruno kot sami veste, da zavarovalnica navija sama zase in poizkušajo, da izplačajo čim manj denarja. Sedaj, ko bom poklicana na zavarovalnico Slovenica, da me pregleda njihov zdravnik in oceni % invalidnosti. Ker vem, da so vsi te zdravniki podkovani za zavarovalnico in dajo čim manj %, da ne bi zavarovalnica mi odplačala blazni denar.

Kaj menite vi, na vse te moje poškodbe, ki sem jih opisala koliko % lahko pričakujem od zdravnika, da mi bo ocenil. Ker jaz ne čutim desne roke in zdravnik v Valdoltri oz. otrtoped je napisala, da imam gibljivosti v vseh smereh več kot za polovico omejeno. Tako, da imam od točke 1 do točke 7 poškodovane vratne hrbtenice. Nato imam še poškodovano desno roko komolec, ki je tudi živec oz. neke korenine poškodovane tako tudi zapestje na levi roki.
Ta ženska na zavarovalnici mi je rekla, da sedaj, ko vidi moje izvide in jih je prebrala je rekla, da od tuki se pa lahko izvleče ogromno denarja samo pravega odvetnika.
Zato prosim vas svetujte mi.

Lep preostanek večera vam želim in hvala vam
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Pozdravljeni Bralka

Imela sem prometno nesrečo lani, ki na srečo nisem povzročitelj nesreče. Tisti povzročitelj nesreče ima avtomobil zavarovan preko Triglav Lj. Jaz pa imam svoj avtomobil zavarovan preko Slovenice, ki sem imela zavarovanje tudi za trajne posledice. Oz, če pride, do prometne nesreče. Poškodbe so ostale trajne, ker imam poškodovana vratna vretenca in na desni roki komolec. Ugotovili so, da imam na obeh straneh poškodovana živca. Verjetno me čaka tudi operativni poseg.
Sedaj me prvo zanima. Kaj vi menite, koliko bi me zavarovalnica od povzročitelja lahko izplačala za vse te moje navedene poškodbe?

Drugo kar je. Imam tudi zavarovanje mojega avtomobila na zavarovalnici Slovenica. Imam premijo plačano okoli glede trajnih posledic 6. mio. Ker na zavarovalnici menijo, ko me bo njihov zdravnik pregledal, da me bo ocenil koliko procentov je invalidnosti.
Sedaj me zanima, če vi veste to njihovo tabelo, kako gredo te procenti? Rekli so, če oceni 10% dobim 600.000,00. Prosim vas, če mi lahko malo razložite kako ta postopek se nadaljuje? Če pa takšno vprašanje ni dovoljeno na tem forumu pa prosim, če mi pišete na moj e-mail. [email protected]

Lep pozdrav
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

New Report

Close