Najdi forum

Zanima me, kdo ti je povedal spol otročka ? Meni ga ni nihče omenil, prav tako nisem dobila še nobenega izvida, skratka še nič o njem. “Rodila” sem v ljubljanski porodnišnici, čeprav sem sicer štajerka.
Rada bi mu dala ime in ga šla obiskat na Žale.
LP Romana

…meni piše v materinski knjizici, velikost, teža vse o otročku je bilo pa v 28 tednu in tudi porodniško sem imela…sicer so mi v porodni sobi tudi povedali…

LP Damjana

Videla sem ga. Otročka sem celega pregledala, vse do micenih ušesc, drobižkastih prstkov in drobcenega lulčka. Rodil se je v moje roke.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Občodujem te da si bila tako močna da si ga lahko pogledala in dotaknila…jest ga nisem mogla…ne vem včasih mi je celo malo žal…ampak ne vem zame je bolje tako….nisem mogla…kasneje sem se poslovila od njega…

Veš, saj po eni strani to, da sem ga imela v rokah, ga čutila, vsega toplega od mojega telesa, grozovito, noro boli… Ampak me tolaži in blaži najhujšo bolečino misel, da me je nekako tudi on čutil kot svojo ljubečo mamico, ki ga niti v trenutkih svojega največjega trpljenja ni niti za sekundo zapustila.

Mojega angelčka čutim ob sebi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Piše na odpustnici iz porodnišnice. Sama sem tudi vprašala v porodni sobi, nisem pa imela moči da bi ga pogledala.

lp
Venus

Tudi jaz sem mojga Vidka videla, tudi zajokal je…. ampak čez dva dni je preminul.Z možem sva se odločila za majhno belo žaro, pokopan je v bližini doma (sem iz primorske), vsak dan grem na njegov prerani grobek in mi je tudi lažje pri srcu, ker vem, da se nekoč še se bova srečala. V porodnišnici so mi ga dali še enkrat poujčkati, tega nikoli ne bom pozabila, ker je le moj sin. Hudo je, res je hudo, toda čas prinese svoje in upam, da nam bo le enkrat posijal še kakšen sonček.
lp D.

New Report

Close