Najdi forum

potrebujeva pomoč

pozdravljeni vsi.
preidem k bistvu,s partnerko že 10 mesecev ne moreva nikakor zanositi,tudi v prejšnjem zakonu ji dolgo ni uspelo ima oziroma imava pa zdaj 4 leta starega sina,si pa želiva še najmanj enega če bo šlo.
zanima me če grem jaz lahko prvo na preiskavo in da njo ne mučim,ali je obvezno da gre najprej ženska čez vse preiskave in šele nato testirajo mene,kajti jaz bi šel prvi.če imate kakršnekoli izkušnje sem odprt za resen pogovor.hvala v naprej.

[email protected]

runner, priporočam ti http:www.ringaraja.net forum zanositve ovulacija, tam je vliko punc, ki so dale že (pre)več skozi.
lp, labella

lej pejdi na spodnji forum neplodnost. Tam se pogovarjajo vsi tudi tisti k še niso šli na noben pregled so pa tik pred tem

Živjo!
Svetujem ti, da se kar prijaviš na pregled semena pri andrologu (GK ali dr. Reš). Tudi drugače ginekologi svetujejo njprej pregled semena pri moškemu, ker je najmanj invazivna in preprosta metoda ter z njo odpraviš 50% dvomov.
Pa srečno pri “poskušanju” za otročka.

jaz pa vama predlagam alternativno metodo-bioenergijo. če vaju zanima, sporoči, pa bom posredovala naslov. klasične ginekološke preiskave pri neplodnosti ženske so kar zoprna stvar. lp

New Report

Close