Najdi forum

www.solzice.com – DELUJE

Dragi starši,

Spletna stran http://www.solzice.com – Društva SOLZICE je pričela delovati. Navedeno stran bomo v naslednjih dneh urejevali. Veseli bomo vaših mnenj, pripomb, …

Bernarda

Pogledala sem na spletno stran Solzice, se poizkusila registrirati , vendar neuspešno. Kaj je narobe ??? So samo začetniške težave in se stvar ureja, ali sem naredila kaj narobe ???

Lep pozdrav vsem, LADA

Se opravičujem, da se bom vtaknila v to – ampak, a ne bi bilo bolje, če bi se za forum raje povezali s Primožem in naredili povezavo na tega? Ta forum živi in deluje že nekaj časa, ljudje ga poznajo.

Tudi sicer menim, da bi bilo dobro razmisliti o sodelovanju z med.ovet.netom. Sicer mi je stran všeč.
DD

Spoštovani !

Dovolite, da Vam napišem nekaj stavkov .

Kot društvo Solzice si prizadevamo stopiti samostojno na pot in zato je potrebno, da začeno tudi samostojno delovati.
So začetki, ki so za vsakogar najprej težki, nesigurni in sveda so tudi padci in izkušnje iz katerih se učimo.

Internetna stran društva Solzice je nova stran, narejena izključno iz sponzorskih sredstev in zato je na začetku takšna kot je.
Spletno stran še vedno oblikujemo in spreminjamo, dodajamo , kupujemo programe seveda po naših zmožnostih…
V bližnji prihodnosti bo spremenjen forum in pogovorna soba.
Za začetek pa mislimo, da je stran kar sprejeta ( po odzivih ljudi, ki “prihajajo ” na “obisk” ali tistih, ki sodelujejo na forumih.)
Vsekakor pa se trudimo in delamo na tem, da strani izboljšamo in približamo vsem uporabnikom.
Seveda pa smo veseli in nadvse hvaležni Primožu, da nam je prisluhnil in omogočil, da smo se srečale sorodne duše in da nam je uspelo v tako kratkem času narediti marsikaj. Prepričana sem, da danes ne bi naredili teh korakov, ki smo jih, če nam Primož ne bi omogočil in ne odprl tega foruma.Tega se zavedamo in upamo, da se Primož tudi zaveda kakšno uslugo je naredil vsem nam, ko se je potrudil za vse nas.

Vsem skupaj lep pozdrav, Petra

New Report

Close