Najdi forum

Uhajanje vonjav od sosedov

Prosim za pomoč pri zelo nadležni zadevi.
Pred letom dni smo se preselili v to stanovanje, ki nam zelo ustreza, ampak….natančno vem, kaj kuhajo moji sosedi, kdaj imajo kadilske obiske (fuj!), kdaj kadijo na stranišču……Kuhinjo smo obdržali od prejšnjih stanovalcev in namesto nape je nameščen navaden ventilator. Zdi se nam, da uhajajo vonjave od spodnjih sosedov ravno skozi ventlatorske odprtine in pomaga le to, da vklopimo ventilator v prostoru, kjer nes začnejo tuje vonjave motiti. Na strečo imamo ventilator tudi v stranišču in kopalnici. Vendar je nadležno, saj včasih začnejo pražiti čebulo že ob 8 zjutraj (!)
Z možem sva mnenja, da bi v kuhinji pomagal že nakup prave nape, v stranišču pa naj bi pomagale lopute na ventilatorju.
Ali ima kdo izmed vas kakšne izkušnje s tem? Prosim za čimprejšnji odgovor, ker so včeraj lakirali parket in smo se skoraj zadušili!

Vnaprej hvala!

ventilator z loputami (magnetnimi, ki so odprte le, ko vent. vleče zrak iz prostora) stane 5 – 10 tisočakov. glede na dokaj moteč problem je vredno vsaj poskusiti

Draga Iva, danes mi je v roke prišla priloga Dela “Delo in dom” št. 21 z 28. maja
in v njej naletim člančič “Brez neprijetnih vonjav v kuhinji”. Med drugim pravi..”kuhinjski ionizator Feng-shui iz zraka odstrani vse vonjave in najmanjše delce umazanije. Postavimo ga lahko kamorkoli – na polico ali pa kar na kuhinjski pult. Ionizator med delovanjem ne povzroča nobenega hrupa in porabi zelo malo elektrike. Ko bo v kuhinjo posijalo sonce, v zraku ne bo lebdečih delcev prahu in umazanije, nosu pa se ne bo treba ubadati s paleto vonjav, ki je nastala ob pripravljanju obrokov.” – Spomnila sem se tvojega vprašanja in pomislila, da bi bil ta ionizator mogoče tudi rešitelj tvojega res zoprnega problema. Še naziv in naslov za aparat: IONIZATOR FENG – SHUI ; Potencial, d.o.o., Slomškova 25, Ljubljana, telefon 01/439-69-80, GSM 041/750-367. Lep pozdrav!

Hvala, Mitka!

Ne vem sicer, koliko lahko to pomaga v našem primeru, ampak škoditi že ne more 🙂

Lep pozdrav!

Tudi mi smo imeli enak problem z sosedi v bloku. Kot bi se “zelhali”, nadležna zadeva. In smo ventilator na wcju zalepili dol in ni več smrdelo.
Je pa res, da je potem dobro, da imaš okno za zračenje svoje smrdljivosti, ampak še vedno bolje svoj drek, kot sosedov.

lep dan,
m.

Pa dej no zivite v sozitju z drugimi ljudmi ne bodi vendar tako nedruzabna

New Report

Close