Najdi forum

Pozdravljam vsa dekleta in zene!

Ker sem zaradi vsega ze zelo zmedena,vas prosim za nasvet:

Imam fanta, enako kot jaz, starega 23 let.

Fant je prijetnega izgleda. Je simpaticen.

Najina veza ni tisto kar bi morala biti, ali pa jaz vec ne vem kaj je prav in kaj ni.

+
– je priden (doma tudi pospravlja, zlozi cunje, pomete po tleh, opere avto)
– ne hodi ven
– ne popiva
– ne prihaja pozno domov
– vecino casa posveti meni
– si zeli imeti druzino, otroke
– vem da ne bo popival naokrog
– mislim, da me ne bi prevaral


– se ne pogovarjava
– seksava 1x na 14 dni
– mislim da si me ne zeli
– mi ne pokaze da sem mu vsec
– do drugih je nasmejan, do mene tog
– ce sem ze kdaj dobre volje, me hitro spravi v slabo voljo
– vse kar lahko pocneva skupaj je, da gledava tv in se med tem zaspi
– zaradi njega sem pustila vse hobije, prijateljice
– oba sva drug na drugega ljubosumna
– si ne zaupava
– pred drugimi si nadane “masko” in izgleda najboljsi fant na svetu

Zdi se mi, da sem zaradi vsega padla v depresijo. Rada bi bila z njim, vendar mi je dolgcas. Strah me je da je on najboljsi fant na svetu in da ne bom dobila boljsega od njega. Da so vsi kurbirji….

Zdravje mi zelo pesa. Verjetno zaradi psihe.
Kaj naj storim?

Hvala za pomoc!!!!!

Koliko od teh minusov, sta posušala skupaj rešiti, se pogovoriti o njih?

Punca,samo nesrečna ne bit.

če si potem se spet sprašujem, kdo je problem?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Zivjo!

Kot si ze sama prsla do tega ti nisi tukaj problem, ampak pomisli, lahko se pa v tebi skriva kaksna stvar, da si fant nadene masko ko e v druzbi in ko nista sama.Tukaj vama lahko pomaga samo pogovor in vidva sama, Vem da ga imas rada, ampak se veliko boljsih fantov in tudi deklet tava po sloveniji, tko da punca glavo gor fanta za mizo pa bo!!!

Lp

DEJAN

Živjo!

HALO!!!!! Tole tvoje vprašanje je pa res popolnoma nepotrebno. Američani bi v takšnem primeru rekli “DUMP HIM!”.
A si z njim zaradi sebe ali zaradi drugih ali pa si mogoče z njim zato ker on tako hoče?
Če bi moja partnerka bila do mene nezaupljiva, če bi zaradi nje moral pustiti svoje hobije in prijatelje, če bi seksala z mano le dvakrat na mesec… Mislim!!!!! Kaj pa še čakaš? Na cesto z njim!

Lep dan,

Tomaž

Ojla raztresena!

Jaz imam iste probleme z mojim fantom. Skoraj nič se ne pogovarjava, če pa že se se pa o stvareh, ki njega zanimajo ali pa se njega tičejo. Da o sexsu sploh ne začnem. Sprva sem že mislila, da je z mano kaj narobe, ker si ga želim, on pa mene le občasno. Njegov izgovor(ali resnica) je da je utrujen, da mora zgodaj vstat,… Hotela sem povedati, da do besede natančno opisuješ kar se dogaja tudi meni. Že velikokrat sem se z njim pogovarjala(tudi skregala) glede tega, vendar brez uspeha. Vem, da je težko s takim fantom, ker se ne počutiš ljubljene, občudovane,… in sočustvujem s tabo. Jaz sem se odločila da, se bom trudila naprej dokler res ne bo imelo več smisla in bo ta nesmisel tudi v moji glavi, ker ima še vedno nekaj drugih dobrih lastnosti pa še tolažim se s tem, da nima toliko izkušenj in da bo sčasoma boljše. Je pa dejstvo, da se nekdo ne bo spremenil samo zato, ker ti tako hočeš. En majhen nasvet-ne sili ga v pogovor ali karkoli drugega, ker se moški ponavadi potem skrije v votlino(ki gre meni na živce) in potem je spet tiha maša +TV , pa še nekaj- predstavljaj si da je to iziv in ne problem(npr. ti si mačka on je tvoj plen in potem čakaš na pravi trenutek, da ga osvojiš (ampak ne ga pol razkosat na koščke).
Če pa čisto slučajno veš za boljšo metodo mi pa lepo prosim povej.

Lep pozdrav!

Nekaj se tuki ne sklada – praviš, da večino časa posveti tebi, potem pa se med minusi znajde, da se ne pogovarjata, misliš, da si te ne želi, ne pokaže, da si mu všeč … kako si to mislila, ko si napisala, da večino časa posveti tebi? Če to pomeni fizično prisotnost pri gledanju televizije, to ni to. Pa še nekaj, nihče nima take moči nad tabo in tvojimi čustvi, da bi te lahko spravil iz dobre v slabo voljo, če tega sama ne dovoliš. Še enkrat pretresi tvoj seznam in se pri vsaki alineji vprašaj, kaj bi lahko naredila drugače.

napisala si nekaj nasprotij in vidim, da ne opažaš vseh minusov.
1) Kot plus si napisala, da večino časa posveti tebi, pod minus pa, da te spravlja iz dobre volje v slabo. Torej tisti “večino časa posveti tebi” niti ni plus. Na žalost je to minus.
2)”mislim, da me ne bi prevaral” in “si ne zaupava”. Kaj je zdaj spet to?
3)”ne hodi ven” in “se ne pogovarjava” je ena lastnost, ki se ji reče nedružabnost in je v mojih očeh minus.
On je nedružaben, ti pa ne in si se mu povsem prilagodila, zdaj pa se počutiš ujeto. Tvoje življenje ne izraža več tvoje osebnosti, ker te je s tvojo pomočjo zatrl. Začni biti to, kar si. IZrazi samo sebe. Poišči si družbo. Ljubosumen je najbrž samo on in je to lastnost sčasoma prenesel nate, ker ve, da je nedružaben. Živi svoje življenje s svojim značajem, sama boš videla, ali se bosta morala raziti, ali bo zahteval da se spet popolnoma prilagodiš in koliko si pripravljena biti nekaj, kar nisi.
Neujemanje na spolnem področju pa je sploh tak minus, da mi je kar hudo, že ko ga berem.

Naiši te + in – njemu na list in reči, če se lahko pogovorita.
In da enostavno ne veš zakaj je tak?

Po moje bi moral pogovor stečt in kaj veš mogoče spleza na zeleno vejo.

Srečno,
m.

A ni zanimivo, kako se v tvojem dojemanju fanta prakticno iste stvari pojavljajo tako med plusi kot med minusi? A nisi sama tega opazila?

Meni se zdi, da sta se skupaj znasla dva zdolgocasena posesivca s samozavestjo na nuli. To, da niti ti niti fant parkticno nimata prijateljev, niti hobijev, poleg tega pa se tvoj panicni strah (in morda tudi njegov) pred nezvestobo, oprosti, Zmedeno raztresena, ne napoveduje nic dobrega. Ce hoceta imeti kdaj kvalitztno zvezo, zacnita oba resno delati na sebi in svoji samopodobi.

Jaz mislim,da je brezveze vztrajat v zvezi, če nisi srečna. Ne vem, če si???! SAj ti ne namenja pozornosti, pogovor je pa itak en tak faktor, ki je men v zvezi zelooooo pomemben,…

Kaj pa vajini skupni interesi? Mogoče šport, kino, gledališče, izletki…? A je kaj od tega? Potemtakem,če je, vama nebi smelo biti dolgčas drug ob drugem!

Malo pomisli! Biti nesrečen pri tako lepih letih…je žalost!

Lep dan ti želim!

Pozdravljena!

Lahko bi skorajda dejala, da ko sem brala tvoj post, je bilo kot bi govorila mojo zgodbo. Približno isti plusi in minusi.
Midva s fantom sva stara 25 let, skupaj pa sva že 6 let. Moram rečt,da se je vse to začelo dogajati pred recimo 2, 3 leti. In še vedno traja. Zato sem kar naprej v dvomih ali je to to ali ni in tudi jaz se včasih vprašam ali vztrajati ali ne.
Ampak kar nakako še vozim naprej, sama z najinimi problemi, kajti zmeraj sem jaz tista ki se skuša pogovoriti o stvareh ki naju morijo, on pa je za to dostikrat ”gluh”. Tudi moje zdravje je zaradi tega dostikrat na tleh, da pa o moji samozavesti niti ne govorim, ker pravzaprav da skoraj ne vem več kaj to sploh je. Se mi zdi, da ni več tiste prave kemije, ne vem več ali je vse skupaj samo še navajenost ali kaj? Čeprav lahko povem, da ga imam še kljub vsemu rada.
Ker še sama ne vem kako naj bi stvari rešila, sem se samo pridružila tvojim besedam saj v toliko da veš, da nisi sama oz. edina ki prestaja vse to.
Moje življenje je tako postalo začaran krog it katerega ne vidim prave rešitve. Zelo me pa skrbi, da pri 25 letih živiva življenje dveh starčkov. Če je že zdaj tako, kaj šele bo?
Kaj vem, morda pa bo nekoč bolje, vsaj to mi še ostaja – upanje na boljši jutri.

Me pa vseeno zanima koliko časa sta že skupaj?

Lep pozdrav. Lyra

Mene pa za začetek zanimajo še tvoji + in -.

lp

Punce ne vstrajajte v taki vezi-saj ste že same spoznale,da niste zadovoljne. Adijo pa dub druzga.

Zakaj pa sta sploh pustila svoje prijatelje…Haloooo…to je tista stvar ki je jaz pri folku sploh ne štekam…

Zmedena… vse skupaj zveni kot veza iz navade, v katero pravzaprav nobeden od vaju ne vlaga in je zato ogenj že zdavnaj ugasnil, hkrati pa nobeden od vaju ni zmožen storiti tistega odločilnega koraka in reči “dost mam”, oziroma “hočem in zaslužim si več”.

Ne vem, če sta se že kdaj poskušala pogovorit okrog vsega, kar si napisala… vprašanje je tudi, kaj muči/moti njega. Se znata sploh pogovarjat, oziroma ali sta se naučila komunicirat, da lahko prebavita tudi probleme? Temelj vsake zveze je komunikacija. Odprta, nezamerljiva, nestresna. Če te ne vzpostavita, potem je zveza obsojena na propad, ali pa na že opisano vegetiranje… če ti to zadošča – be my guest. Tvoja izbira.

Direkten nasvet – get a life. Reaktiviraj prijatelje / prijateljice, spravi se počet stvari, ki te zanimajo… sama. Ali z njim, kakor koli. Morda lahko celo odkrijeta / reaktivirata kakšne skupne interese.
V vsakem primeru pa – Je to vse, kar si želiš? Je to vse kar hočeš? Vse, kar
si zaslužiš? Odgovori si na ta vprašanja… in potem odloči, kako naprej.

Srečno 🙂

midva z bivšim sva tud imela tak odnos k ga imata vidva…

skup sva bla skoraj 7 let…pa nisva tistih minusov nič rešila…

pol mi je pa prekipelo in sem ga pustila…

zdej sem pač jaz tista prasica, k je on revež, pa ne vem kaj še vse, samo življenje je samo eno in je tvoje…

jest vem da sem se prav odločila…zdej mam druzga tipa in on je čist nasprotje!

srečno!

Ja mislila sem, da je fizično ob meni. Ne da se mi dejansko posveti. Veliko je ob meni, vendar kot da ga ne bi bilo. Vendar mi ustreza da je poleg mene. Če ga ne bi bilo ob meni, bi ga pogrešala. Vendar bi se rada pogovarjala, on pa ne.
Sem pa občutljiva osebica ki je malo preveč čustvena, zato se sekiram in sama sebe spravljam v slabo voljo. Vem da je to moj velik problem, vendar ne vem kako ga naj rešim.

1.) Imaš prav.
2.) Po eni strani mislim da me ne bi prevaral, po drugi strani mu ne zaupam, ker vidim kako se začne topiti, ko kdaj vidi kako mojo prijateljico.Nadane si masko, postane drug človek. Tak je tudi pred vsemi ostalimi.Sovražim maske…

On je nedružaben, ti pa ne in si se mu povsem prilagodila, zdaj pa se počutiš ujeto. VERJETNO DA RES. VEDNO SEM IMELA OGROMNO ZNANCEV, DOBRE PRIJATELJE, SEDAJ PA GRE ZIVLJENJE MIMO MENE. RADA BI SLA 1X NA MESEC VEN S PRIJATELJICAMI IN SE ZABAVALA.RADA BI PREZIVELA Z NJIM KAK LEP, ZANIMIV VIKEND. NJEGA NIC NE ZANIMA.LJUDI NE MARA. V MOSKIH VIDI KONKURENCO.IMAM GA PA RADA. Tvoje življenje ne izraža več tvoje osebnosti, ker te je s tvojo pomočjo zatrl. Začni biti to, kar si.PRED TEM SEM BILA ZELO USPESNA.DOSEGLA SEM STVARI,KI JIH MARSIKDO PRI 30IH NI, SEDAJ JE PA IZ MENE NASTALA DEPRESIVNA, NESAMOZAVESTNA IN IZ DNEVA V DANJ BOLJ NEZDRAVA RAZVALINA. IZrazi samo sebe. Poišči si družbo. Ljubosumen je najbrž samo on in je to lastnost sčasoma prenesel nate, ker ve, da je nedružaben. JA TUDI JAZ SEM POSTALA LJUBOSUMNA. VERJETNO JE TO V MENI PROBLEM.VENDAR SE NIKOLI NISEM BILA PREJ LJUBOSUMNA. MORDA JE TO V MENI PUSTIL PRETEKLI FANT, KI ME JE ZELO PRIZADEL S SVOJO PREVARO., Živi svoje življenje s svojim značajem, sama boš videla, ali se bosta morala raziti NE MOREM. NE ZELIM SE KREGATI. NE MOREM VIDETI DA NEKOGA PRIZADANEM.,ali bo zahteval da se spet popolnoma prilagodiš in koliko si pripravljena biti nekaj, kar nisi. KLJUB TEMU DA SEM SE MU 70% PRILAGODILA, PRAVI DA SE NISEM NIC.
Neujemanje na spolnem področju pa je sploh tak minus, da mi je kar hudo, že ko ga berem.SAJ SE UJAMEVA, VENDAR CE BI KDAJ SEKSALA,TUDI NE BI BILO SLABO.

NAJLEPSA HVALA TEBI IN OSTALIM ZA NASVETE!!!!

Ja mislila sem, da je fizično ob meni. Ne da se mi dejansko posveti. Veliko je ob meni, vendar kot da ga ne bi bilo. Vendar mi ustreza da je poleg mene. Če ga ne bi bilo ob meni, bi ga pogrešala. Vendar bi se rada pogovarjala, on pa ne.
Sem pa občutljiva osebica ki je malo preveč čustvena, zato se sekiram in sama sebe spravljam v slabo voljo. Vem da je to moj velik problem, vendar ne vem kako ga naj rešim.

Meni se zdi, da sta se skupaj znasla dva zdolgocasena posesivca s samozavestjo na nuli.
KAR SE NAJINE SAMOZAVESTI TICE, MISLIM DA BO KAR DRZALO.
JAZ IMAM Z DNEVA V DAN SLABSO SAMOZAVEST. KAR SE PA TICE ZDOLGOCASENJA PA NITI NAJMANJ. To, da niti ti niti fant parkticno nimata prijateljev, niti hobijev TO SEM NAPISALA ZA FANTA, NE ZASE 😉 IMELA SEM OGROMNO STEVILO LJUDI OKROG SEBE, PA JIH SEDAJ NE MOREM VEC VIDETI. KDAJ NA SKRIVAJ NA HITRO. HOBIJEV PA PREVEC. DAN JE PREKRATEK. ZATO MI JE SE TOLIKO BOLJ HUDO, KER POLEG SLUZBE, FAKSA IN SE KAKEGA DRUGEGA DELA CAS ZGUBLJAM PRED TV NA KAVCU IN SE MI KR MESA., poleg tega pa se tvoj panicni strah (in morda tudi njegov) pred nezvestobo, oprosti, Zmedeno raztresena, ne napoveduje nic dobrega. Ce hoceta imeti kdaj kvalitztno zvezo, zacnita oba resno delati na sebi in svoji samopodobi.
THNX

New Report

Close