Najdi forum

Na tale forum sem pred časom že pisal in dobil nekaj pametnih odgovorov, vendar pod drugim nickom, ki pa je zaseden.Problem je v neuslišani ljubezni.Sam nimam dovolj moči, da bi zadevo prekinil.Poslušam srce, ki pa me pelje direkt v trčenje z ledeno goro.Upam, da ko se bom dokončno razbil, da se bo razbilo tudi moje nesrečno srce in se bom poskusil nekako sestaviti nazaj.Čisti mazohizem, vem, ampak trenutno ne vidim druge rešitve.Ogradil sem se, ma kaj ogradil-zaplankal, in ne pustim nikogar blizu.
Veliko sreče vam želi strahec!!!!!

Če se enkrat razbiješ, se boš težko sestavl,ker se boš moral najprej dvigniti na površje.

ne bo se svet podrl, če prekineš, nikar pa ne muči sebe in njo. Škoda njenega življenja, da bo živela s tabo in šele čez 40 let ugotovila, da bi bilo lahko drugače. Zakaj se vsi ločujejo pri 50in več? Jasno šele takrat si vzamejo nekaj časa, da naredijo bilanco za nazaj in vidijo, da je močno v minusu in se odločijo, da bodo naredili remont in rebalans.
Odločite se na začetku, vzemite si nekaj več časa in sprejmite sklep, da se z vaskim dnem izmika tisto, kar bi lahko bilo. še posebej zato ker veš kaj hočeš in kaj nočeš.

Naredi pa nič ne razmišljaj, samo povej in se bo vse samo začelo urejati. ampak prvi korak pa moraš narediti.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Strahec kaj ko bi kaj več povedal?

Bom jaz povedala, ker strahca dobro poznam in mi je problem znan. Zaljubljen je v neko ženski, ki je deset let starejša od njega in ta ženska, se je hecala z njim že takrat, ko je bila z drugim moškim, da je strahec njen bodoči. Strahec je zadevo vzel zelo resno. Sedaj pa je tista ženska sama in strahec kar naprej upa, da se bo zdaj končno kaj izcimilo iz tega. Seveda ta ženska ve, da strahec ni ravnodušen do nje in ga v svojih trenutkih slabosti izrabi zato, da si na njegovih čustvih napumpa svoj ego, da si dokazuje, da je kljub svojin 40 letom še vedno tako “fejst”, da lahko obrača nekega poštenega in naivnega fanta pri 30. In strahec revež je kot zaplankam konj, ne vidi nikogar drugega kot samo njo. Ne vidi drugih luštnih, mlajših punc ki hodijo okoli… Bolj kot mu dopovedujem, da naj spremeni svoje mišljenje in da naj usmeri energijo drugam, manj efekta dosežem. Človek se je vdal v usodo in kot je že sam napisal, prav dela na tem, da se razsuje na prafaktorje. Ker misli, da se bo potem lažje pobral. Mislim, da se mu v življenju še nikoli ni zgodilo kaj takega in se zato ne zaveda, kam drvi.
Zato mu dajte še vi forumovci kakšen nasvet, da bo ja začel razmišljat tako kot bo zanj prav. Jaz sem že obupala nad njim…

O bog, ta je pa res na poti uničenja. Sicer je tvoj komentar enostranski in je lahko tudi plod ljubosumja, posledica zamere, ali kaj podobnega (brez zamere). Strahec bi moral malo več povedati (ja, potem bi si ustvarili vtis krasne in nepozabne ženske). Morda je resnica nekje vmes.
Kakorkoli, stvari je treba razčistiti, ne se bati pogledati resnici v oči, dragi strahec. Če se dama igra s teboj, potem je skrajni čas, da začneš malo bolj spoštovati samega sebe in temu narediš konec. Če je stvar drugačna, pa zberi pogum in se zmeni z njo, kot je treba. Bojim se, da gre bolj za prvo možnost, zato držim pesti zate, da se boš izvlekel iz te ljubezenske pasti. Edina tolažba, ki ti jo lahko ponudim je, da bolj kot boli, bolj veš, da si živ.

New Report

Close