Najdi forum

zivjo!
imam en problem, pa me zanima vase mnenje. namrec…vsec mi je en sosolec. prek njegovega prijatelja sem izvedela njegov e-mail naslov in mu pisala. odpisala sva si par mailov, potem pa je on iz neznanega razloga nehal pisati. takrat se nisem prevec sekirala, vendar mi je bilo res cudno. potem mi je kmalu postal vsec njegov frend, pa sem ga povabila na kavico (prek maila),pa ni odgovoril. sedaj pa mi je spet vsec prvi in nevem kaj naj. nevem ce bi bilo ravno pametno ga povabit ven, ker obstaja verjetnost da spet nebo nic pisal. vendar bi res rada nekaj naredila. ker verjetno ni pisal ker se mu je zdelo brezveze pisat in spoznavat nekoga, ki ga sploh ne pozna. namrec v zivo se se nisva spoznala in mogoce sploh neve kera sem. tako da….res mi je pa vsec,pa nevem kaj naj. prosim za nasvet. hvala!

draga veronika, samo enkaj ti svetujem. Če ga ljubiš ga povabi, če ga ne ga ni treba, če si še mlada je to normalno, da ne veš kaj bi, ali bi enkrat tega ali drugega. Vedno pa naredi samo tako kot ti pravi srce, pa čeprav boš razočarana nad odgovorom. kajti tako kot bo, je tudi najbolj prav.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Na nek način te razumem – vem, kako ti je.
Svetujem ti pa enako kot Primož.
Povabi ga ven, pa bo kar bo…
Tudi če nič ne bo, ti nikoli ne bo moglo biti žal, zaradi tega ker nisi poskusila. Tako boš storila vse, kar je v tvoji moči.
Pa tole si zapomni: Nikoli ne moreš nekoga prisiliti, da bi te ljubil, edino kar lahko storiš je, da postaneš nekdo, ki se ga da ljubiti.
Meni je to ful lepa misel.

Pa veliko sreče ti želim!!!

New Report

Close