Najdi forum

No, sedaj vem tudi jaz. IN? Napisala si, da si imel 4 partnerje on pa nobene, pri moških zna biti to velika težava v psihi, češ jaz jih ne morem imeti ona pa in da nikoli ne bodo dovolj dobri za njo in podobno. Žal pa repteklosti ne moremo spreminjati, še bolj narobe je, če jo želimo pozabiti. S preteklostjo se moramo sprijazniti. Tako ti ,kot on o tem ne smeta molčati, ampak se še kdaj pogovoriti. Če bi želela, da bo imel boljši občutek in bo resničnio verjel in čutil, da ga ljubiš. Se morata o tem še kdaj pogovoriti odkrito in iz tvoje strani. Da poveš in še enkrat poudariš, da je bilo narobe, da mu nisi takoj povedala, vendar da si se bala, da bo narobe sprejel, ker si se bala, da ga zaradi tega izgubiš, ampak to je bilo, sedaj pa bi rada, da ve in da razume in čuti, d si njegova in da ga resnično ljubiš.
Šele njegovo sprejetje vse tvoje preteklosti, vaju lahko reši spon in okovja,d a zaživita naprej, kot srečen par in družina. ZAto se pogovarjajta in poiskusita sprejeti in en pozabiti. To je najslabša poteza.

Sedaj bodi vstrajna in dokaži svojo zmoto in željo po skupnem življenju, nikar pa se ne izogibaj preteklosti. Če jo eden izmed vaju ne bo mogel sprejeti, potem niti skupno življenje ne bo mogoče.

Ljubezen ne pozna pogojev.

Primož

New Report

Close