Najdi forum

Pravzaprav ne rabim nasveta in me zelo boli srce, ko prebiram vaše poste o nesrečnih ljubeznih. Razumem vas in vem kako se počutite, kako je če ljubezen ni uslišana. Tudi jaz sem bila nesrečno zaljubljena pred davnimi časi.Uh kje je že to…. in takrat sem si mislila, da brez njega ne bom morala živeti, toda čas celi vse rane in sedaj se ob spominu na ta leta samo hihitam. Prav zabavno je ko se spomnim kakšna tepka sem bila. Ampak vseeno, bilo je zabavno. Ko sem njega nekako prebolela sem srečal fanta ki je bil zame kot princ na konju, pozoren, ljubeč, in in in ………… in odločila sva se da najino ljubezen za večno okronava z prstani. Pred poroko sva bila skupaj 4 leta toda živela sva vsak pri svojih starših. Toda ko sem rekla usodni DA je bila moja usoda zapečatena v dobesednem pomenu besede. Nič več obiskov prijateljic, nič več klepetov ob kavici nič več obiskov mojih staršev in se bi še našlo. Iz mene je hotel narediti žensko brez osebnisti, brez potreb in ciljev. Tega sem imela ovolj in sem se ločila. K sreči nisva imela otrok. Vse skupaj me je tako prizadelo da me je vrglo na tla in znova sem začela sestavljati svoje življenje, takšno ki mi ustreza. Postala sem bolj samozavestna, odločna in neizprosna. In potem sem spoznala mojega sedanjega fanta. Njegova zunanjost niti ni bila oh in sploh toda njegova energija je bila drugačna. Takšnega fanta še nisem srečala. In zaljubila sva se. Bila sem srečna in še vedno sem. Iskreno ga ljubim in on mene. Če bi bilo potrebno bi ukradel luno z neba samo da bi me osrečil. Do potankosti zapolnjujeva drug drugega in uživava v vsakem trenutku. Zelo si želiva ustvarit svojo družino, vendar nama to ne uspeva najbolje. Sva neploden par, toda tudi to bova premagala. Brez njega bi bilo moje življenje prazno in monotono. Z njim sem res srečna in upam da bo tako ostalo do konca najinih skupnih dni.
Želim vam reči da ne obupat in da sreča pride do vsakega če jo le sprejme. Upam da boste kdaj okusili srečo kot jo imam jaz, in da zunajost ni vse treba je pokukati tudi v dušo človeka.
Želim vam vse najlepše!
Eva

Eno srce rodi sto želja.
Eno sonce rodi sto pomadi,
toda ne vseh naenkrat..!

Primož

HVALA Ti Eva za vzpodbuno pismo.

Jaz v to, kar si Ti napisala 100% verjamem, pa čeprav še nisem srečala “princa na belem konju”, sem pa že vse preživela kar si Ti.

Sončka pošiljam VSEM.

New Report

Close