Najdi forum

jest mam en hud problem. s fantom hodiva ze 1 leto pa me se zmeri ni predstavu svojim starsem. on zivi na gorenjskem in kadar grem k njemu prespiva v najeti sobi kar pa ni glih pocen. zakaj me noce predstavt?? sej sm mu ze tezila in mi je reku da mu je smotan ker ga bodo pol zaslisval vse o men. zakaj je tak? se mal pa ga bom mela dost in ga bom pustila.

Tale hud problem, je odvisen od vajine starosti. Tega pa en vemo, zato en vemo kako hud je. Če imata denar, da lahko tam prespita tudi prav. Če že sedaj praviš, da ga boš kmal pustila, potem ni kaj dosti vredno.
Mogoče bi ga morala vprašati kakšen je razlog, če je samo to, da ga bodo zasliševal, potem se naj ne izogiba, ker mu to ne uide, enkrat ga pač bodo. V vsakem primeru pa mislim,d a bi bilo zelo dobra, da en večer v motelu izkoristita za drugačno ljubezen in to je ljubezen ob iskrenem pogovoru o vajinih željah in pričakovanjih.

Ta večer bi znal dati odgovor.

Primož

ja stara sva 24 let, jest sm studentka on pa dela. sva se ze velikrat pogovarjala o tem. pa tut prjatlom svojim me ni predstavu. in ko sm mu tezila je reku da mu je glupo hodt na kraje kjer so njegovi kolegi ker on tiste tam ze vse pozna. mislm da je normalno da fant punco predstavi vsem s katerimi se druzi. ko sm mu to rekla je reku zakaj mu nism nikol rekla. hja sm rekla ker bi mogu to ze sam vedt in je to cist normalno. a je a ne?! ah ga bom pustila, ker mi da tko vedt da nism nc vredna. tut to sm mu ze povedala pa je reku da je za njega to cist drgac in da me ma rad. ah naklada. sobe so pa kr drage in jest z stipendijo. za vikend sm zapravla celo stipendijo. kok smo zenske neumne a?!:) bo ze bols-me je pamet srecala!:) ajdi cao

Pri meni je bilo podobno, le da sva bila takrat oba stara 17 let. Pa ga še na domač telefon nisem smela poklicat. Pa ugotovim, da me je varal s kar nekaj puncami. Kaj njihove starše nič ne zanima, kje sin preživi vikend in s kom. Mogoče pa njegovo punco že poznajo. Ne vem. Velik sreče.

huh. Brez zamere ampak tudi mene to deluje tako, da jih ma poleg tebe še nekaj…
Pogovori se in zahtevaj predstavitev…

lp

ne sem edina-tok mu verjamem ker se kr dolgo poznava. ni tak tip cloveka. men je glupo samo to k morm placvat za sobo. za starse mi je cist vseen.

predlagam da ga enkrat presenetiš na domu!

Sicer pa bi ti jaz napisala kakor mojivi predhodnici, nebi me presenetilo če bi doma že njegovor punco poznali.

Veliko sreče

Hej,

imela sem podoben primer in ti lahko povem da mene ni hotu predstavt zato ker je mel pred mano tut eno punco in bi bil to prevelik šok za starce. No pa je vseen dolg trajal, da me je predstavu. Moram pa priznat da mi ni bilo čisto nič všeč, da se je tolk dolgo vleklo vse skupaj. Me je morilo.
Zdej mam pa že nekaj časa novga tipa in je čisto naspotje. Ta me je pa takoj predstavu celemu svetu. Ne morš verjet.

ola…

Enostavno zahtevaj od njega popolno pojasnilo oz. vzrok, zakaj te noče predstavit staršem! Naj ti pove naravnost…ker če mu boš samo težila in ne boš zahtevala od njega razlog(taki ki ga boš verjela) ne boš nikoli izvedela zakaj.

Vsi takoj pomislite, da je nekaj narobe z njegove strani….ni rečeno, lahko da se mu starši ne zdijo dovolj dobri zate in ga je sram ali pa bilo kaj takega…zato mu daj vedeti da ti ni mar kako izgleda njegova družina temveč da hočeš postati del nje (ne pa del najetih sobic)!

držim pesti, da se bo vse ok končalo…
byby

New Report

Close