Najdi forum

Ko berem tele poste, ugotavljam, da prevladujejo ženske…Sprašujem se ali je to zato, ker so ženske bolj nagnjene k temu, da se o problemih debatira ali pa je dejansko zato, ker so moški……pač moški (Primož in še nekaj izjem ste out)…nehvaležni, nevzgojeni, skurb*****

Samo če je problem res samo v moških, kaj hudiča so počele njihove mame narobe, da jim niso vcepile minimalnega spoštovanja do žensk…pa če vprašanje aktualiziram….kaj počnejo narobe današnje mame da je toliko moških čustveno nedozorelih???

Med drugim sem iskala odgovore tudi na forumu Starši…tako med vrsticami, ko so se mame pogovarjale o vzgoji svojih sončkov…odg. nisem našla

kje ali kaj je pravzaprav problem

Enna,

hvaa da si em postavila kot izjemo, ampak bom dodal svoj piskerček. Veliko rpeberem, veliko časa se že ukvarjam z pogovori in forumi, pa ti lahko zatrdim, da ta opis moških, ki si ga podala, zelo lepo ustreza tudi ženskam in prav nobene razlike ni med spoloma, lahko bi rekli celo 50 : 50 .
Tako kot so nezreli moški, prav tako so nezrele ženske. Ne bi želel posploševati, vendar je včasih en problem bolj neumen, včasih pa drug. Odvisno s katerega zornega kota ga gledaš in v katero vlogo se postaviš.
KAj pa danes delamo narobe vsi:

Današnji čas je čas, kjer mora biti vse znanstveno dokazano.

Rad bi dobil znanstvenika, ki mi lahko razloži kaj je ljubezen.

No in tu je razlog, najboljše stvari niso razumljive tistim 5 % možganom, ki jih lahko razumemo, ampak 95 % tistih možganov o katerih nimamo pojma, ampak samo preprosto so in obstajajo.

Primož

Če želiš videti, moraš gledati s srcem…..

Draga enaa,

tudi jaz sem mamica 7-letnega sončka, ki ga imam rada iz vsega svojega srca.

Sedaj pa jaz sprašujem tebe: ali imaš Ti kakšen predlog zame in za ostale mamice, ki imamo sinčke in si ne želimo, da bodo naši sinčki “mamini sinčki”- kako jih vzgajati?

Veš, najlažje je kritizirati. To sem tudi jaz počela – krivila taščo, da mi je “dala” maminega sinčka. Sedaj pa vidim, da vzgoja otrok ni enostavna, sploh pa če gre za primer ločitve.

Sonce

Draga Sonce

že to bo dovolj, da ga naučiš pospravljat za seboj in osnovne veščine kuhanja..toliko, da bo vedel da gospodinjenje, vzgoja in tistih 100 in en opravek ni nekaj kar je samo po sebi umevno, da jih stori njegova žena/punca.

Enaa,

to mojn sin že dobro ve. Pospravlja za sabo (res, da bolj “tako-tako”, ampak navaja se na red), pomaga mi pri kuhanju. Kar se tega tiče je OK, bojim se, da se nebi čustveno name navezal.

Sonce

New Report

Close