Najdi forum

Kaj narediti če ti žena pove da se je zalizala z delavcem ki je delal pri nas in da pri spolnosti misli na njega.

Damo,

ne vem če je to provokacija al kaj, ampak naj ti vseeno odgovorim, akjti tudi tak izziv paše. Najprej beseda zalizala, ne razumem čisto dobro, ampak tako kot jaz poznam zalizala, ni ravno poljub na lica. Drudo pa praviš, da pri spolnosti misli nanj.
Ti vse to veš, povedal seveda nisi veliko, si pa dal vedeti, da si seznanjen s tem. Se pravi,d a imata ali zelo svoboden odnos, ali je zelo iskrena do tebe, ali pa si samo lutka, ki ne ve kaj bi v svojem življenju.

Vprašaj raje sebe, kaj bi ti rad in kaj tebe moti, ne pa spraševati nas kaj narediti.

Primož

To pomeni, da je vajino spolno življenje in s tem tudi razmerje zelo na psu. Mogoče ti je s tem priznanjem hotela samo kaj povedati? Vsekakor pa bo ona veliko bolje vedela za odgovor.

Eh, vesel bodi da veš.

Kdaj si jo ti nazadnje pošteno poljubil, peljal ven, pocrkljal????

Posveti se svoji ženi in ne paničari. Očitno moraš marsikaj postoriti v vajinem odnosu, predvsem telesnem, kot kaže, ki pa brez duševnega dela ne bo stekel….

Mej ženo rad tako kot to ona rabi. Povej ji to. Za spremembo.

Srečno!

Če ti je to povedala, se močno zamisli. Niti toliko ne čuti do tebe, da bi ti prikrivala ali lagala. Nasprotno, s tabo sexa z mislijo na drugega. Žalostno. Vzrok pa verjetno poznaš. Če je pri tebi, razmisli. Če je pri njej, naženi.

Halo, če je to res naredila potem ji reč adijo in se loči od nje.

Ženske, ki tako rešujejo svoje probleme so lahke in jim ni nikoli dovolj.
Kako pa veš da je bilo samo to? Kako ji boš pa zaupal? Kaj boš pa naredil, ko bosta imela spet probleme? Kaj bi si pa ti mislil o takšni sodelavki????

Jest tega nebi prenašal.

A, s stavkom “Niti toliko ne čuti do tebe, da bi ti prikrivala ali lagala” se ne strinjam. Ravno to, da žena možu ne laže in ne prikriva, pomeni, da ni brezčutna, da mu še zaupa in da se odnos z obojestranskim trudom še da rešiti.

Moje prepričanje in izkušnja, vem pa tudi, da smo si ljudje zelo različni.

LP

Imava otroka starega 2.5 let zato ga nečem prizadeti z mojim odhodom.Sploh ne vem kaj se ji je skisalo in kaj je vzrok le teh dejanj.Pomagam ji ,kuham pospravljam ne hodim po gostilnah.Samo to ni bilo prvič.ko še nisva bila oženjena je to naredila isto z mojim kolegom.Skupaj sva že 12.let letos pa bova poročena 5.letRes ne vem kaj naj naredim.Imam jo rad toda odpuščanje me boli.

Lažemo bližnjim, ker jih ne želimo prizadeti. Do tistih, do katerih pa nič ne čutimo in so nam tuji, pa smo brezbrižni in jim ne lažemo, ker nas itak boli k…. za njih.

Lp,
A

Zanimivo, moja izkušnja je diametralna.

Kar me le še bolj utrjuje v prepričanju, da nič ni suho zlato in da je vse relativno.

LP

Jaz vidim to situacijo kot “klic na pomoc”, da moras oz. se bolje morata skupaj nekaj narediti, spremeniti, se zaceti pogovarjati, ugotoviti, zakaj je to naredila (sigurno ne samo zato, ker ji je v tistem trenutku bil vsec in je bil tam). Te zadeve so ponavadi veliko bolj kompleksne – ki pa so se v tvojem primeru “vidno” izrazile tako. Jaz vidim to, da ti je povedala za dober znak. Klice te!!! Odzovi se!! Bo zelo bolelo oba, ampak s tem lahko skupaj rasteta in naredita korak naprej in poglobita odnos!

Damo,

če je to vse res, kar si napisal in s tvoje strani ni bilo nič… potem moraš nekaj narediti. Tokrat so bili poljubi (ali so bili res samo poljubi), kaj pa bo naslednjič?
Kako pa se boš počutil, ko ti bo povedala, da jo je na eni zabavi zaneslo v posteljo?
Ali res rabiš prenašat to?

Naj ti dam en nasvet.
Dobro bi bilo, da se odseliš za nekaj časa in živiš ločeno. S tem bo tvoja žena spoznala kaj hoče in kaj je imela. Povej ji, da ji ne zaupaš in da tako nočeš in ne boš več živel… Čez nekaj časa se bo pokazalo. Če bo hotela živeti s tabo se bo potrudila in pridobila nazaj tvoje zaupanje (držim pesti), drugače pa boš moral začeti znova …
Tega kar ti počne si res ne zaslužiš.

Toplo priporočam vrstni red: najprej alisina metoda, šele potem ukrep n.-ja.

Naj mi N. ne zameri: njegov nasvet je tipično moški, ki izključuje sleherno krivdo moškega.

Do takih situacij pogosto pride zaradi uspavanja moških v njihovem ustaljenem partnerskem odnosu, prebudi pa jih šele šok metoda – običajno ne naklepna. Ženskim dobronamernim nasvetom je bolj za zaupati kot moškim. Kot pravim, za reševanje tovrstnih težav priporočam izklop ega in veliko modrosti pa premišljenega ravnanja – če si le res želimo rešiti odnos. Lahko pa se odločimo tudi za metodo prikaza moči – hladna užaljenost, divjanje, kričanje, odselitev – le da v tem primeru dvomim v uspeh. Tudi partnerka je razdvojena in v takem primeru ji nismo v oporo v smislu reševanja odnosa. Če si iskreno želita ostati skupaj oba, se da vse rešiti – ampak samo brez nasilja in z veliko nežnosti.

Za odselitev bo še zmeraj čas, nazaj priti pa je mnogo težje.

Razmislite.

LP

Ne strinjam se s teboj. Jaz sem vedno iskrena, če pa kaj ni pomembno in bi nekoga s tem prizadela pa raje molčim.
Če pa je pomembno, pa iskreno prizadanem če čutim da bo to korak do izboljšanja nečesa in tudi sama si želim od partnerja iskrenost tudi če ni rožnata. O vsem je potrebno razmišljat in skupaj voditi skupno pot. To je v prispodobi kot trnje na poti do vrtničnega cveta. Na trnje pozabiš…cvetje pa cveti…vedno znova in …vedno lepše…če je dobro zalivano in negovano.
Če si do nekoga BREZBRIŽEN si nekje vmes…ti tudi do iskrenosti verjetno ni in se dogaja, kot ogromno zakonov, ne le “da se liže in sanja o drugih med tem ko seksajo” temveč še celo seksajo vsak z drugim, doma pa se ne ukvarjajo več z zvezo in puščajo da (z miljon izgovori zakaj temu tako) pasivno teče po neki poti…leta in leta…prenašajo ne zdrave medsebojne odnose na otroke…na dolgi rok pa je to lahko tudi “brezbrižen” konec.
Če je želela s tem načeti temo o njuni spolnosti, je morda to nerodno dejanje ali pa sta v tako globokem komunikacijskem prepadu da je to eden zadnjih poskusov ki so ji ostali na voljo s katerim želi povedati partnerju da si nečesa želi…potrebuje. Mislim da je to kot krik na pomoč v njuni zvezi. Dopuščam možnost da je lahko tudi pač navadna šala vse skupaj, čeprav ne vem čemu bi bila.

New Report

Close