Najdi forum

Samo eno vprašanje:
Če dekle ob slovesu (pa ne, ko je konec veze, ampak preprosto, ko sta bla skupi zuni, pa se pol poslovita) reče “sej se še kej slišva”, to pol verjetno pomeni, da pri njej nimam možnosti, a ne???

Sej u bistvu sem že sprijaznjen z bednim koncem, ampak čist tko, za potrditev vprašam…

Le,

če bi na koncu napisal vprašaj, potem je to zelo dobro, vsaj tako pričakuješ.

če pa je rekla, da se še kej slišita in povedala to v nedoločniku, potem ti že beseda nedoločnik mariskaj pove.

sem bil pa najbolj nasmejan nad filmom butec in butec, ko je Jim vprašal punco ali ima kaj šans, recimo 1 : 1000 in ona mu reče, prej recimo 1 : 1.000.000.000 in on reče:
TOOOOOOO se pravi, da imam še šanse :)))))

Ja nedoločnik, nikoli ne veš koliko šans imaš. Lahko jih imaš veliko, lahko pa malo.

primož

Živio!

Ne obupaj prehitro. Ni rečeno, da je tvoj prevod pravi. Morda ni hotela: “Pokliči me, prosim.” Le pokliči in to čimprej in čim večkrat. Ženske smo neumne na telefoniranje. :))

Pa veliko sreče! S.

morala sem se nasmehnit. jaz sem namreč svoju fantu po prvem zmenku rekla natanko to….in si je prav tako kot ti predstavljal, da mu dajem kajlo. no, vseeno me je poklical….in glej no, zdaj sva tik pred poroko :))) ne obupuj – pokliči jo!!

vmesna varjanta je, da ji posljes sms. Bos vidu kaksen bo odziv. Jest sicer mislim, da je več al manj konec, ampak kaj pa veš.

Velik sreče. Drugač je pa itak ogromn enih žensk.

Ne vem, kaj vam je.

Pomembneje je, kako sta se imela…….. Če bi jaz to rekla, bi si verjetno želela konkretnejšega odziva…. Zakaj pa je sploh ona morala to rečt? Kako si se pa ti nameraval poslovit? A samo z adijo ali kaj?

Glej le, da ne boš čakal predolgo. Pokliči jo, če še ni mimo več kot 3 dni TAKOJ. Potipaj teren, lahko samo malo poklepetaš, povej kaj se ti je posebnega zgodilo………al pa kar povej, da misliš nanjo. Če bo šlo OK, jo na koncu povabi ven. Najbrž si bo mislila; “I thought you’d never ask….”

Ko sem jaz hotla končat, sem vedno napovedala recimo, da imam zdaj nekaj časa veliko dela, pa te in te obveznosti…. Če je bilo v tem smislu…. no, ti že veš. Sam ne omahuj brez veze, samo zaradi par površnih besed!

Pa kasen beden konec neki?
Sama vedno po zmenku recem, sej se se slisva. Ampak to pomen, da se se slisva in se spet zmenva ne pa da nimas vec sans. Poleg tega je zenski stavek Se slisva… nedokoncan, ker nikoli nobena ne doda, KO POKLICES.
Ti jo samo poklici. Ce ne drugega bos vsaj videl kje si.

New Report

Close