Najdi forum

Pozdravljeni!
tut js mam en problem (sj kdo pa nima problemov)… no zgodba je taksna.. na IRC-u sem lani spoznala enga ful fajniga fanta.. zelo se razumeva.. vidiva se bolj poredko..
zelo sem ljubosumna na njegove kolege, kolegice, bivse…vse.. ker se toliko druzijo z njim.. midva se pa skoraj nikoli.. nevem kaj se dogaja z mano.. tako sem ljubosumna, da veckrat celo jocem zaradi tega..
po izgledu mi je tako srednje.. vceraj, ko sem ga videla, mi je bil pa ful vsec.. to se mi pogosto dogaja-namrec to da mi fant prvic ni vsec in to postane sele kasneje.. ko sem ga prvic videla, sem mu kar povedla, da mi ni vsec pa to.. in zdaj se ful bedno pocutim ker mi je zdaj vsec..in ne vem kaj naj storim..
premisljujem tudi o tem da je mozno da mi je bil ze takoj vsec, vendar si tega nisem hotela priznati zaradi pretekle nesrecne ljubezni..
vse si zaupava.. in sva ful kolega.. vendar me to ljubosumje ubija.. ne prenesem drugih punc v njegovi družbi.. ne prenesem da ima kolege in kolegice, ki jih ima rajši kot mene.. tega občutka ne prenesem..rada bi da bi imel mene najraje..
res ne vem kaj se z mano dogaja…
v njega se nocem zaljubit, ker ne verjamem, da si on z mano kaj predstavlja..
nevem no.. kaj mi svetujete?
lep pozdrav

Nirvana, za ljubosumje smo že ugotovili, da se ga ne da kar tako odpraviti in je potrebno ogromno debat in razlag ter razmišljanj, zakaj do tega pride in seveda še več dela kako to odpraviti.
V samem tvojem razmerju bi lahko našli več vzrokov. Pravzaprav si mu ti rekla, da ti ni všeč, morali bi si postaviti vprašanje ali si bila tudi na bivše ljubosumna?
Veš samo to, da ti je nekdo všeč, malo manj in malo bolj, še ni dovolj. Vsako tako stvar moraš preprosto sprejeti, drugače te bo večno razjedala, prej ko boš sprejela, prej boš lahko živela naprej, drugače pa izgleda tako kot da bi ostajala na enem mestu.
Ne pričakuj, če ničesar ne daješ.

primož

Ljubica, meni se zdi, da si se ti vanj zaljubila že do ušes, čeprav se nočeš! Če sta tako dobra in zaupna prijatelja, kot praviš, mu le povej, da ti je zmeraj bolj všeč. Preveč ljubosumja pa ne zganjaj brez potrebe. Samo trpela boš, on pa tudi, če ga boš s tem obremenjevala.

New Report

Close