Najdi forum

Na forumu najstniki sem zastavila podobno vprašanje, samo glede na to, da ste tukaj starejši in bolj izkušeni, pričakujem tudi malo bolj resne odgovore. Zanima me namreč kaj si mislite o ženskem zapeljevanju. Po mojih izkušnjah žensko zapeljevanje ni ravno dobra zadeva. No vsaj pri meni se vsak namig, da mi je tip všeč konča s ponudbo za sex. (no in s tem s konča tudi moje zanimanje zanj)

Zato me zanima, ali ima lahko žensko zapeljevanje tudi malo bolj dolgoročne učinke. In pa kakšno je še “primerno” zapeljevanje in kdaj zapeljevanje postane cheap nastavljanje.

Primož in ostali hvala za vaše komentarje

Palomina,

kaj pa je sploh beseda zapeljevanje? Ali želiš samo občutek, da moške zanimaš, ali jih zapeljuješ tako, da ga dobiš?
če ti je to samo užitek, da se počutiš zaželjeno, potem se ne smeš obremenjevati z ponudbami za sex. če pa želiš z zapeljevanjem nekoga dobiti, potem je zapeljevanje usmerjeno k določenemu cilju in namen pridobiti fanta.
Seveda ne vem, ali imaš fanta, ali moža in ti to predsatvlja samo dodatna sprostitev. zapeljevanje je odvisno tudi od časa in kraja. Kako pa si oblečena ko zapeljuješ. Imaš mini krilo, obline ti gledajo ven, visoke petke, štrumpantle, namazane ustnice…….ogromno stvari pri zapeljevanju in vsak lahko nekaj pomeni. A si mogoče do vratu zapeta in zapeljuješ samo z očmi, no drugače povedano, a koketiraš se nasmehneš in greš?

Ma lahko bi našteval in našteval. Lahko bi zaključil, da ima vsako zapeljevanje svoj namen. V vsakem primeru, pa bomo dobili ogromno različnih odzivov, na katere pa lahko vplivamo, samo če vemo kakšen je naš prvotni namen zapeljevanja.

Primož

New Report

Close