Najdi forum

Pozdravljeni,
Nekoliko sem prebirala spodnje teme in sem opazila kar nekaj zalostnih in razocaranih odcutkov.Zelo mi je zal, da ste v takih situacijah. Tudi jaz se vcasih pocutim bolj zalostno. Ne morem pa si kaj, da vam nebi opisala moje trenutno razpolozenje, ki pa mislim da ni kaznivo.
Trenutno opazujem bliznjega sodelavca, ki je sicer cca.8 let mlajsi moski, ki bi ga najrajsi kar “podrla”, skratka ocitno me kar razganja. Seveda je najlepse, ko flirtas in to se mi trenutno dogaja.Obojestranski odziv in zanimivi dialogi. Pa ne mislim iti kam naprej, ker vem da tega nisem sposobna. Imam druzino in sem srecno porocena in zelim to tudi naprej imeti in zato tudi veliko naredim.
Pa vendar se vcasih zenske sprehajamo po svetu z zelo pohotnimi mislimi in meni to ugaja.Ne moramo pa tega na glas govoriti, ker bi nas tudi najblizja prijateljica debelo gledala, ceprav je tudi ona najbrz taka.
Saj je bilo lepo, ko smo bile se najstnice ali malo starejse, pa smo lahko preizkusale kateri bo pravi za nas, pa to lahko veckrat na leto, a ni bilo razburljivo. Vsakic od zacetka, uf to je bilo najlepse, ko pricakujes, kaj se bo zgodilo, kako bo izgledalo…. Sedaj pa pac imamo ustaljeno zivljenje, ki nam seveda ugaja, vcasih pa se ocitno v nas prebudijo obcutki iz mlajsih let, ki jih zelimo podoziveti.
Zakaj pa ne?Ali se tudi vam to dogaja?

O, seveda 🙂 S tem, da take misli tudi delim s prijateljico, pa me nič debelo ne gleda. Pa sem poročena ženska z družino 🙂 V ogledovanju in pohotnih mislih ni nič narobe – zaradi njih je potem seks v dvoje ali solo lahko enkraten, a ni res?

Dogaja, praktično vsak dan.

Konstantno……….

Sam nisem take sreče, da bi mela takega lepotca ob sebi na delovnem mestu, pa še da ti vrača flirt…..

Ne vem koliko časa si poročena, sklepam, da nekoliko manj kot jaz, lahko pa ti povem, da taka zadevica le sprva zgleda nedolžna. Hočem rečt, never say never, lahko se zgodi veliko več, kot si pričakovala in potem…….. bojo težavice, ne bo več razburljivo…

Samo ne razumi me narobe. Sama se zagotovo ne bi odrekla tem prijetnim trenutkom, ki jih doživljaš zdaj, želim ti, da bi trajalo čim dlje, toda tudi da bi bilo čim bolj varno za tvojo družinico, khm.

Lep in dolg delovni dan ti želim!!

Ali kot bi rekla moja sodelavka: Apetit dobiš drugje, kosilo pa imaš doma.
😉

lp kiki

prav rada pomislim na koga… in postane lahko zeelooo vroce – a to je vse. enostavno ostane v moji glavici – niti slucajno pa ne bi tega realno izvedla

*-*

Zivjo!
No pa saj nismo tipi cist nic drugacni. Ko smo mladi si obupno zelimo sexa s sosedovo zeno, ki je itak 20 let starejsa od nas. Starejsi ko smo, drugacne misli nam rojijo po glavi (tema ostaja ista)… Ena stvar se pa ne spremeni, nase pohotne misli se drzijo nacela: “Pri sosedih je boljse kosilo”. Pa naj bo to sosed cez mizo na sihtu ali pa tisti, ki sedi dva zica naprej na troli. Je tako? 🙂

Sploh pa je tu poletje, cas napol razgaljenih in lepo zagorelih teles, ki v nas kar prebudijo fantazije in pohotne misli.
Lp.

Od vsega kar zadržujete v sebi boste še zbolele 😉

Sicer nisem porocena….

Pohotnih misli taksnih in drugacnih imam pa polno. Vcasih kaksne tudi uresnicim 🙂

Pri meni ni vazno, ali je poletje ali zima, meni vedno dela domislija. 🙂 Pa se rima se.

🙂 Uzivam

moj pa je 10 let mlajši od mene-srečnica jaz,pa ne samo to še poročena in še dva otroka-pohotne misli ooooooooooooooo te pa te

Pripravi svojemu možu kako presenečenje in izživi sebe z njim. Ne razmišljaj kako bo reagiral, kajti tudi če bo sprva ko te po zagledal na primer golo pod plaščem itd…malo čudno pogledal…se ne daj motiti…samo počasneje se mu približaj z vso samozavestjo…ker bo hitro padel in bo on tisti ki ga boš podrla. Na koncu bo čisto presrečen. Če se bodo podobne stvari pogosto zgodile, bo tudi on tebi kmalu pripravil kako vroče presenečenje ko boš z nasmehom in brez slabe vesti padala v njegovem objemu…ti je že kdaj zaplesal poželjiv ples…izzovi ga… čudovito je.
Mislim da te pohota ne bo več dajala za drugimi…saj te bo že doma popustila. Za navdih pa ni ovir kje jih črpaš.

New Report

Close