Najdi forum

Brala sem odgovore na vprašanja od Roberta z dne 27.5.03, kjer opisuje, ali naj se odloči za skok čez plot, sicer pa je srečno poročen, žena idealna, samo spolno ga ne privlači.

Zakaj do tega sploh pride? Ker človeka oseba že od začetka manj privlači, s časom pa vedno manj, ker več ni ljubezni, ker se začne dolgočasiti, ker ga oseba neha interesirat, ko jo enkrat imaš (poroka to potrdi), zato pa so bolj zanimive neke neznanke na ulici v mini krilih, dekoltejih…pa čeprav se žena enako oblači in rihta.

Zakaj? Zakaj pride do tega? Mene je groza, da se bo zgodilo to tudi meni!

Lep pozdrav!

P.

ja zakaj? Enkrat sem pisal, večina ne ve zakaj ima partnerja, večina ne ve zakaj se poroči. kolikokrat smo vprašali koga, ki je naznanil, da se bo poročil: Ali iz ljubezni, ali zaradi ljubezni?

Če bi se zaradi ljubezni, potem je to že 80 % uspešnega zakona, če se zaradi ljubezni je to samo 20 %.

Ljudje si ponavadi najdejo nekoga zaradi lastne osamljenosti. Strah pred samoto, pred osamljenostjo je izjemno močan, vendar obstaja zelo malo ljudi, ki se ne boji biti sam in ugotovijo, da je potrebno v življenju najprej spoznati samega sebe. Kdo smo, kaj smo, kaj hočemo, kakšne so naše želje, ali vemo kaj je naš cilj in nakoncu ali se sprejmemo takega kot smo?
BEG, ja vedno je beg pred nečim, pred strahom samote, pred problemi, pred razmišljanjem, beg pred samim seboj.

Kamorkoli grem, vedno moram vzeti sebe s seboj in prav to mi vse pokvari.

Menim, da se lahko dva pogovarjata leta in leta in spoznavata leta in leta in bosta po 20 letih skupnega zakona ugotovila, kako malo se poznata. Vsak od nas je unikaten, poln neznank in poln presenečenj, včasih še sami težko verjamemo, da smo kaj naredili, kaj šele drugi okoli nas. Tako se svet vrti in mi odkrivamo kdo smo. Drug drugemu pa nudimo podporo ko jo potrebujemo.
In ko se dva razideta, imata vedno razlog zakaj. Vsak pri sebi ve zakaj, problem je v tem ker vesta kaj drug ni delal prav, nihče se ne vpraša: Kaj sem jaz narobe delal? In to zato, ker že vsak ve odgovor: Pojma nimam, kaj sem delal? In spet smo tukaj: Ne poznamo sebe dovolj in potem pričakujemo, da nas bo partner.

In pride težji del zakona, potruditi se in to kar smo gradili dve pet deset let ali več, obdržati. Ja če te nekaj ne privlači je to vedno težje, kot pa si poiskati novo. Ampak smo pač takšna bitja, da bi vse najraje dobili na najbolj enostaven način. Že na tem forumu je nekdo prav dobro napisal. Res dobimo žensko, ki ima boljšo postavo kot žena in večje obline kot žena. Ženo zapustimo in nato ugotovimo. Da pa nam ne zna pripraviti naše najbolj priljubljene jedi, da nič ne pospravlja, da ponoči smrči, da ji ni mar za otroke…….in obratno. Nikoli pač ne dobimo popolnega partnerja, nekaj dobimo nekaj ne in ko to ugotovimo se nam ne da potruditi in iščemo drugega.
In če ne vemo zakaj ga išemo, ga najdemo samo iz razloga, ker nas je strah pred samoto. Sami s sabo pa že nočemo živeti, saj nimamo kaj za delat????

Večno vprašanje, pa se sploh poznamo?

Primož

Primož spet naklada 🙂

Zato ker je kreten. Kako lahko govori o srečnem zakonu, če ga pa žena ne privlači?!? Zanj je zakon odličen, ker mu žena ne serje in mu kuha in pere. On bi pa frajer imel rad vse to, pa še ljubico, za katero pa ve, da mu ne bo prala.

Če je dec, naj ji pove, da ga ne privlači in naj se loči. Tega si pa ne upa.

Primož, kdaj greš na dopust? Mislim, da si ga zelo potreben.
“Če bi se zaradi ljubezni, potem je to že 80 % uspešnega zakona, če se zaradi ljubezni je to samo 20 %.”

Zadnje čase opažam vedno več takih in podobnih napak v tvojih postih. Kaj te je kdo zamenjal pod tvojim nickom?

Pardon, res je bilo narobe napisano. Če se iz ljubezni ali zaradi ljubezni.

ne nihče me ni zamenjal, samo vprašanje je toliko, da ne uspem dobr prekontrolirati kaj sem napisal.

Iz ljubezeni ali zaradi ljubezni, to je štos, ki vprašamo vsakega, ki danes naznani da se bo poročil.

primož

p.s.
dopust bi mi pa zelo prav prišel, a kaj morem, drugače pa vam sistem ne bi delal, kaj pa če se kaj sesuje in nastane pri vas abstinenčna kriza?

Primoz!

Vsak je nadomestljiv. Le privosci si dopust.

LP Teja

No lepo, da tako mislite, samo grem šele septembra, mogoče kakšen vikend vmes.
Ta vikend grem v Bovec, samo bom imel računalnik s sabo.

primož

A hudo si tole povedal, samo jaz še vedno mislim, da ne vemo vsega. Zato je soditi izjemno težko.

Paket je paket in to z dobrimi in slabimi stvarmi. če bi smao dobro, bomo pakete vedno menjavali, ker v nobenem ni samo dobrih in seveda v nobenem ni samo slabih.

Primož

Primož,

Upam da ni prišlo do nesporazuma, saj je le prva vrstica namenjena tebi. Do 🙂

Primož !

Hvala ti za mnoge lepe misli in besede, ki jih namenjaš mnogim iz foruma med.over.net, in ostani takšen, kakršen si, ne glede na nekaj lunarnih osebkov, ki žal prezgodaj občutijo njen vpliv. S tem mislim petek 13. in polno luno v soboto. Bilo bi prelepo, če bi vsak, ki se odloči sodelovati na forumu najprej premislil in šele nato eksplodiral. Človek ni programiran stroj, ampak čudovit računalnik, ki bruha podatke samo takrat, ko je v okvari. Pa brez zamere vsem skupaj.

Želim ti lep in srečen dan.

Sem razumel, brez skrbi .)))

Primož

Zato pa imamo te forume, da spoznamo svoje napake in jih tudi popravljamo.

nekateri pa smo tukaj, da to obrazložimo in poagamo. No ja, tudi sam se kdaj zalotim, da moram kaj spremeniti.

Primož

New Report

Close