Najdi forum

Kaj si vi mislite,ce fant skenira sliko svoje bivse punce? S fantom sem ze 2 leti skupaj to se je pa zgodila ravno na zacetku zveze,ceprav je bil s svojo bivso ze eno leto narazen? to vprasanje mi ne da miru ze 2 leti in zato me zanima kaj vi mislite o tem?,saj je mene to takrat zelo prizadelo! fantu je bilo zal in rekel mi je da sploh ni pomislil da je tudi njo skeniral poleg ostalih slik,bilo pa mu je resnicno zal. s svojo bivso sta bila na prijateljski ravni,sedaj se redkogdaj slisita.jaz jo poznam in me to sploh ne moti moti pa me prav to. zakaj jo je skeniral poleg ostalih slik. povedal mi je tudi,da je nikoli sploh ni imel prevec rad, da mu niti vizualno ni bila vsec in da to ni bila prava ljubezen taka kot jo ima z menoj!
to vse mu verjamem saj je zelo posten, ampak to mi se zmeraj ne gre v glavo.
kaj vi menite?
lep pozdrav in hvala za odgovor.

Zakaj nas tako rado preganja preteklost. Tudi jaz imam še danes kakšno sliko kakšne svoje bivše punce, kot da bi imel zaradi tega svojo ženo kaj manj rad. Dragi moji, s preteklostjo se moramo sprijazniti in jo sprejeti, če ne jo bomo imeli vedno pred sabo in se ob njo spotikali.

Kdor meni, da bo z raztrganjem vseh slik bivših pobrisal preteklost se moti, samo bežimo pred preteklostjo, vendar bo vedno za nami.

Nekdo je nekoč rekel. KAMORKOLI GREM ZMERAJ MORAM VZETI S SEBOJ SEBE IN TO MI VSE POKVARI.

Nek moj prijatelj je ravno tako trgal slike svojih bivših, češ da se je ne bo več spominjal in tako naj bi dokazal sedanji kako jo ima rad. In nato je isto naredil s sedanjo bivšo in tako naprej. Vedno je bil nesrečen zaradi ljubezni, vedno mu je ta stara ljubezen hodila pred oči, bila je že poročena, dokler ni po nekaj letih spoznal, da se je ne bo rešil, če je ne bo sprejel,d a je bila del njegove mladosti. Šel je in jo povabil na kavico in ji rekel, da je velikokrat zabluzil in da prizna, da ni bila vedno ona vsega kriva. Razložil mi je,d a ga je zabodeno gledala in bila ob enem zelove sela, saj prvič odkar sta se razšla sta bila na kavici. Vse to ji je moral povedati, da je pa kljub temu vesel, da je bila del njegove mladosti. Povedal je kaj in kako in obema se je odvalil velik kamen iz srca.

Kaj je naredil: Sprijaznil se je s preteklostjo. In še danes mi reče,d a mu ostaja prav lep spomin na mladost in na tiste trenutke izkušenj, ki jih je doživljal. Ne glede na to koliko slik je strgal, na koncu ni mogel izbrisati vseh tistih spominov in trenutkov, ki jih je preživel s to osebo.

Če ima kakšno sliko naj jo ima, četudi jo je preskeniral naj jo, spremeniti ne moreš,d a je bila delnjegovega življenja, tako kot je bil kdo del tvojega življenja. Da pa je rekel,d a je bila med ostalimi in jo je in ti nato zatrjeval, da mu nič ne pomeni, da je vse to naložil, da jo sploh ni imel rad in da mu ni bila všeč, je samo dokaz,d a te ima rad, ker ve kako bi odreagirala, če bi rekel karkoli drugače. Pomisli, da si je sam pri sebi lagal, da te ne bi prizadel. Žal je bila del njegove mladosti in tega ne more nihče spremeniti, če pa je on sprejel, da je bila pač en košček mozaika, boš morala tudi ti, drugače boš ti lahko ravno ti razlog, da si bo iskal drugo.

Če te ima rad in če imaš ti njega, ga boš sprejela z vsemi napakami in vso preteklostjo in se boš končno odločila, da je to popolnoma nepomembna stvar v vajinem življenju, saj živita za ta trenutek.

N menim ampak vem, da ljubezen vse prenaša, vse odpušča in vse upa. Vem, da si moramo prizadevati, da bi imeli ljubezen. In zapomni si, več ko jo daješ, manj jo porabiš.

Primož

Draga Klavdija….ne sekiraj se preveč. Svojega fanta imaš rada in tudi on ima tebe.Tudi, če ima sliko ni s tem nič narobe….Naj jo pa kdaj pogleda in se spomni kako mu je zdaj s TABO lepo in da je preteklost za njim…Mar ni lepo živeti danes in ne včeraj!!!??
Pozdravček, Lili

New Report

Close