Najdi forum

problemi

Pozdravljeni!
Zanima me,ce se da na kaksen nacin odstraniti ali kako drugace prkriti zile na prsih.Inmam namrec zelo tanko kozo,se posebno med prsmi,zardai tega pa so se mi kljub mladim letom pojavile tam nekaj kar je sanjblj gubam podobno.In je rdece bolj,kar ni ravno najbolj lepo.Ker sem shujsala za 30 kg imam povesene prsi bolj in zelooo slabo tkivo.Zanima me,kaj vse se da narediti v mojem primeru???

Zdravo

Kože se ne da zdebeliti. Prosevajoče žile lahko prikrijete s pudrom. Če vam skozi kožo prsi prosevajo večje vene se tega ne da prikriti s kirurškimi metodami. Če pa gre za manjše žilice do premera 1mm ali malo več pa se jih kar učinkovitro odstrani z ustreznim laserjem. (Na naši kliniki ga imamo!)

Kar se tiče povešenih prsi, jih z operacijo lahko dvignemo, zmanjšamo ali povečamo.

Za konkreten dogovor bi se morala oglasiti pri plastičnem kirurgu.
Več o korektivnih operacijah prsi si preberite v odgovorih na prejšnja vprašanja

Lep pozdrav

Aleš

Imam punco, ki ima desno joško kar precej manjšo od leve ( ni govora o razliki 2 številk, je pa kar očitno) Nosi modrček 75 B, kar ji je za levo stran super, za desno stran, bi pa “potrebovala”, da bi bil modrček poln 75A, ali pa 70B. Pride pa vsake toliko obdobje, ki se ji še malo zmanjša, ali malo poveča ( opazim recimo v obdobju menstruacije- nisem čisto prepričan, vendar nekje v pred M. obdobjem, ali vmes). Kako to, da je takšna razlika? V poletnem času, se kar vidi razlika, ko nosi kopalke.
Za zadevo sicer nebi rekel da me nevem kako moti, le zanima me, kako bi se dalo dekolte spraviti v lepšo simetrijo.

Hvala

New Report

Close