Najdi forum

…. v kuhinji prihajajo neprijetne vonjave. V odtok sem že zlivala varikino in domestos, pa ni nič pomagalo, kako naj se teh neprijetnih vonjav znebim.

Lp, A.

Kaj pa če bi pod umivalnikom odšravfala cevi in jih očistila. Nam se je nabralo za kakšen dober cm usedline in tudi tisti “lonček” je bil poln svinjarije, potem pa ni požiralo, pa bo mogoče kaj bolje!

S popolnoma strinjam. Vsake toliko časa je potrebno očistiti sifon pod koriti in umivalniki tudi mehansko in ne samo s čistili.

V kuhinji neprijetne vonjave?? Moraš paziti, da se ti hrana ne prižge ali pa bolje kuhati!!
Šalo na stran.
Mi imamo odtočne cevi iz kuhinje speljane v spodnje nadstropje in so priključene na odtok od stranišča v spodnjem stanovanju( upam da razumeš zgoraj kuhinja spodaj wc) Tudi mene je bilo strah, da bom imel čudne vonjave čeprav draga zelo dobro kuha. Zato smo tako v kopalnici kot v kuhinji naredili (oddušnike – ne vem kako se jim reče mi jim rečemo tako??) to so cevi ki potekajo po steni navzgor skozi podstrešje na streho, kjer imamo strešnike z (lulčki, ki imajo kapico ) in tako gre smrad navzgo. V letu in pol kolikor živimo v stanovanju še ni bilo neprijetnega smradu ne v kopalnici in ne v kuhinji (samo v primeru če se kuhanja lotim jaz). Res pa je, da mi vodovodar teh odušnikov ni hotel narediti in sem moral vstrajati, ker po njegovo nimajo pravega pomena. Pri meni očitno deluje.
Dosti nakladanja bo še smrdet začelo.
LP

New Report

Close