Najdi forum

Pozdravljeni! Za pomoc najlepsa hvala!
Sem upokojenec.Pred sedmimi leti sem prezivel mozgansko kap.Leva roka mi ne sluzi.Ker zelo rad berem vse casopise,imam majhen problem.Do sedaj sem si pomagal s pripravo iz babmusa,kot so jo imeli vcasih v kavarnah,da se casopisi niso meckali.Kupil sem jo pri prodajalcu s suho robo.Njemu jo je nekdo priskrbel.Zdaj je dotrajana in je ne morem nikjer dobiti v nasem mestu.Ko je bila po tv oddaja o kavarni Union,sem videl nekaj podobnega iz zice,oblecene v plastiko,kar lep izdelek.Zanima me ,ce bi kdo vedel,kje bi to lahko kupil.Zelo mi je v pomoc pri obracanju strani. Se enkrat hvala in lep pozdrav Tomo

Dragi Tomo,

ne vem sicer od kod si doma – ampak – pred leti sem kupil tako stojalo/držalo za branje časopisov, kot so jih imeli v kavarnah oz. so bili v modi v starih časih v trgovini s spominki, suho robo itd. (sem pozabil, kako se imenuje – morda Dom ?) na Starem trgu v Ljubljani – skoraj točno nasproti Magistrata (je samo ena trgovina, kjer prodajajo take reči, tako da je ni mogoče zgrešiti). Ne vem, če to, kar iščeš še imajo, ampak le povprašaj.

Držim pesti!

pred leti sem to “napravo ” kupila v BTC hala A. Trgovina se nahaja na začetku glavnega hodnika tam kjer je tudi merkur. Mislim da je zraven samopostrežna od Mercatorja
Lep pozdrav.

Hoj,sem Ljubljancan in zivim ze leta v Kopru.Pri nas je pri suhi robi ne najdem.Trgovino,ki jo omenjas,dobro poznam.Poprosil bom necaka,da gre pogledat .Ce je ne bo nasel tam,bo povprasal,mogoce bo dobil vsaj nasvet.
Lep pozdrav in hvala za pesti. Tomo

pozdravljen,

ravno prejšnji teden sem videla to držalo iz bambusa in sicer je v Sity parku ena indijska trgovina, podobna Sariki, pa ne vem kako se imenuje. Je pa tako samo ena taka trgovina v Sity-u, tako da ne morete kaj dosti zgrešit. Lep pozdrav!

Najlepsa hvala za pomoc.Necak je stojalo ze kupil v Domu,natancno tam,kjer ste mi svetovali.Imeli so sicer samo dve vecji in dve manjsi.Vceraj sem ze dobil in zdaj spet lepo obracam liste.Pa naj se kdo rece,da racunalniki niso koristni.
Se enkrat hvala in lep pozdrav s Primorske Tomo

New Report

Close