Najdi forum

iskanje prijatelja

Tudi starejši imamo probleme. Mi lahko svetujete kako najti prijatelja, ko na starost ostaneš sam.

Na tem forumu boš zagotovo našla kakšnega prijatelja. Daj, napiši, kaj te muči…

Poznam dejavnost nekaterih društev upokojencev. Stalno nekaj organizirajo, odhajajo na izlete in prireditve, se ukvarjajo z različnimi dejavnostmi, z izobraževanjem ipd. Predlagam, da se vključiš v tako organizacijo in prav hitro boš zapolnila svoj prosti čas, se znebila osamljenosti in dobila številne iskrene prijatelje. Seveda, če ti lokacija in druge okoliščine to dopuščajo.

Drugače pa se strinjam s predhodnico. Tudi internet zbližuje ljudi. Že to, da si prijadrala na tale naš forum pomeni, da si sedaj med prijatelji.

Dobrodošla babica!

o, kako si zgodaj vstala, babica. rada bi se štela zraven, ko šteješ prijatelje.
Lep pozdrav iz Štajerske.

Babice pač zgoraj vstajamo. Rada gledam kako nastaja jutro oz. dan. Pa tudi pričje čivkanje me navadno zbudi ob zori. Pa ne misli, da se zaradi tega jezim.
Mladi pač potrebujete več spanja. Če pa imaš še vsako jutro obveznost odhoda od doma, je jutranje spanje za vas še lepše. Lep dan ti želim. Prav tako iz Štajerske.

jutra so lepa, tudi mene te dni zbuja čivkanje, ampak ne vstanem, ker sem lena. Zvečer še mislim: zjutraj bom zgodaj vstala, telovadila, poskusila meditirati – baje gre zjutraj laže – in ko bo ura osem, lahko začnem delat. No, potem pa sem do osmih v postelji. Pozdrav iz Selnice.

Ko sem še hodila v službo, smo začeli z delom ob 6. uri, na koncu moje delovne dobe pa ob 7. uri. Za svoje dobro počutje, lahko telovadiš tudi čez dan. Ko imaš čas. Sama z vnuki telovadim, ko so pri meni. Ogromno se gibljemo. Žal tega časa za svoje otroke nisem imela. Če otroka navadiš in mu daš vzgled, da se je vsak dan potrebno primerno gibati, mu to pride v kri. Mi tega nismo imeli, zato tudi sama zjutraj nisem niti pomislila na telovadbo. No sicer pa še takrat nisem imela svojega avta in sem vsako jutro po 30 minut, če ne tekla, pa vsaj hitro hodila v službo.
To kar mirno spi in telovadi ali meditiraj takrat, ko boš imela za to voljo. Tudi spanje je potrebno za naše zdravje.

New Report

Close