Najdi forum

Pozdravljeni!

S fantom nameravava konec marca na več kot mesec dolgo potovanje po ZDA. Obiskala naj bi vzhodno obalo (Cleveland, Boston, NY,…)! Ker pa vsi vemo, kakšne so trenutne razmere glede te vojne oz. napada na Irak, sva s fantom v zelo velikih dvomih! Pravzaprav se vse bolj nagibava k temu, da rezervacijo letalskih kart odpoveva (gre se za najino varnost). Lahko si predstavljate kako zelo naju to žalosti, ker potovanje načrtujeva že od lanskega aprila 🙁

Kaj nama svetujete? Ali mogoče tudi kdo od vas planira potovanje v ZDA v podobnem času kot midva? Lepo bi vas prosila za nasvete glede tega, nama pomagate pri vsem tem skupi kako naprej… Ker tudi če potovanje prestaviva na poletje ali jesen, je takrat še vedno lahko vojna, ali ne?! Sicer resda, da vse bolj kaže, da vojna bo, vendar se pa v zadnjem trenutku lahko še vse obrne. Lahko se ali pa tudi ne! Se strinjate z mano, kaj vi menite? Lepo prosim, hvaležna vam bova za vsak vaš odgovor!

Lep pozdravček
Brigita

Osebno mislim, da tu ne velja rek, da kdor rizkira profitira…Tudi ce ni kaj hujsega, se lahko dogodi, da se spremenijo linije poletov, kar pa je ze vecji strosek….
Amerika se vedno bo, ceprav malo kasneje…Moj nasvet, ker sem ziheras…LP

Raje pejta v Avstralijo, bosta imela veliko več od tega.

lala

ma to si že spraševala na forumu življenje,ah…. A nisi dobila dovolj odgovorov, al kaj?

Pa kaj ti je? Kje imas vojno v ameriki? (beseda si ne zasluži velike začetnice)
Sam brez panike. Lepo se imejta in uživajta brez strahu. Če pa že tko pogledaš, pa je danes že vse tvegano.

New Report

Close