Najdi forum

pozdravljeni!
vem da to ni ravno primerna tema za ta forum, vendar ne vem več na koga naj se še obrnem…
že dalj časa se borim z mozolji na hrbtu, ki nočejo izginiti. preizkusila sem že vse možne kreme, gele, ne nosim majic, ki bi dražile kožo, pa brez učinka. sem tudi vegeterijanka, ne kadim,…nekje sem slišala, da naj bi vitamin B pomagal pri težavah s kožo ( kateri točno b vitamin? kje ga lahko kupim? ) prosim Vas za vaše mnenje, saj resnično ne vem več, kaj naj storim!
najlepša hvala za odgovor in lep dan!

solarij 2x pa bo problem rešen

Ne ga kje s solarijem fiksat! To ti bo kozo samo se poslabsalo. Najbolje se se zmeraj obnese, ce lepo crtas cokolado iz jedilnika (oz. vse cokoladne zadeve) in vsak dan oz. veckrat na teden pojes malo kvasa (priporocam, da si ga s kaksno zlicko sladkorja raztopis v vec mleka in to spijes). Kvas vsebuje namrec neverjetno veliko B-vitaminov (boljse kot kaksne sinteticne B-vitamin-kompleks tablete) in ne pomaga samo kozi, ampak mocno krepi imunski sistem.

2x 5 minut solarija bo odprlo pore, koža bo pa gladka, seveda v kolikor nio mozolji veliki kot jajce 😀 Meni je to pomagalo, zdaj teh problemov več nimam.

Napiši mi svoj meil.

hvala vsem za odgovore! se strinjam da solarij zame ni ravno najboljša rešitev, saj se že probala, pa je bila koža veliko slabša. bom pa probala s kvasom! sporočim kako bo delovalo!

Čudežni tonik za mozolje in ogrce: zmešaš dva dela limoninega soka in en del oljčnega olja. Pred uporabo dobro pretresi, uporabi vsaj 2x dnevno.
GARANTIRANO POMAGA

pa si morm pol to mešanico dol sprat al kr pustim, da se vpije v kožo?

Kim, če ti je solarij priporočan zaradi odpiranja por (tega sicer dobro ne razumem, je pa znano, da se na soncu mozolji dobro posušijo), bi ti jaz veliko raje priporočala obisk savne. To pa res odpira pore. In jih tudi dobro očisti.

Kim, kupi v lekarni zadevo: Tekočina proti mozoljem … od Galenskega laboratorija, cena neki čez 600,00 sit. Tekočina resnično (resnično) pomaga, to je nekakšen tonik, ki vsebuje med drugim tudi 90%etanol. S tonikom mažeš prizadete predele lahko dvakrat na dan. Ni potrebno nič spirati. Preverjeno zadeva deljuje.

živjo kim!

tudi sama imam te probleme! in povem ti da razne žavbe in druga jajčka nič ne pomagajo dokler ne odpraviš pravega razloga zakaj jih imaš! mogoče ti res primankuje vitamina in je vredno poskusiti s kvasom (tudi sama bom), lahko pa imaš kake druge hormonske probleme recimo…in če ne ozdraviš tega žavba ne bo nič pomagala….svetujem ti da obiščeš zdravnika…

LP. lara

Dejstvo je, da tu igra hrana zelo pomembno vlogo. Sama sem na primer imela pred kratkim dieto, kjer sem pojedla zelo veliko zelenjave in sadja in koža se je temu primerno dobro počutila. Zdaj pa, ko me včasih (beri: vsak dan) zagrabijo sladkarije, pa še kdaj kakšno nezdravo meso (drugače ga pojem zelo malo), se mi to na koži takoj pozna – v resnici sem po dolgem času pri smpremembi prehrane dobila spet mozolje.

New Report

Close