Najdi forum

Obračam se na vas, da mi svetujete. Imam 2 MIO sitkov in bi kupila avto. V tej vsoti je ključeno tudi zavarovanje, …. skratka za sam avto dam 1,8 – 1,9 MIO. Avto naj ne bo starejši od letnika 2000. Zaradi otrok naj bo družinski avto.
Povejte tudi, zakaj ravno ta znamka. Prednosti, slabosti…..

Na tole vprašanje je skoraj nemogoče odgovoriti, saj imajo vsake oči svojega malarja. Pri vsem skupaj pa ti ne pomaga dober izbor avtomobila, če ti je morda prodajalec podtaknil kakšno lično popravljeno razbitino….

Morda bi bilo celo bolje tista 2M porabiti kot delno plačilo za kaj novega, boljšega.. pa potem še nekaj kredita. Sedajle se dobijo modeli 2002 po dokaj dobrih cenah in pogojih.

Nemci vsako leto izdajo katalog rabljenih avtomobilov, kjer so natančno opisane vse njihove šibke točke. Do teh namreč pridejo na tehničnih pregledih. Vem da sem to knjigo (revijo) pred leti videl tudi že prevedeno v slovenščino. Če to počnejo tudi še danes, ne vem., V kaki večji trgovini pobrskaj po policah z Avto časopisjem. Tam hitro zveš, zakaj so nekateri rabljeni avtomobili tako poceni, drugi pa tako dragi. Ker boš mogoče zapravila malo premoženje na popravilih…..

New Report

Close