Najdi forum

Na forumu mladi in spolnost nekdo sprašuje vrstnike kako se vidijo čez 10 let. Zelo luštno odgovarjajo. Jaz bi tu postavil isto vprašanje.

No, pa ga postavi.

Kot vidiš, tukaj ne boš dobil kakih pametnih odgovorov, saj tukaj bolj “modrujejo” in sarkazmizirajo, in če postaviš isto temo tukaj in na kakem drugem forumu, boš tam dobil npr. 30 ali 50 odgovorov, tukaj pa morda sploh nobenega, ali pa takšnega, kot si ga zgoraj dobil. Pa tako paniko so zganjali, da “ta modri” rabijo svoj forum… Raje poskusi na Ah, življenje, morda bo tam več sreče!
Lep pozdrav!

Draga Tina!
Če si bolj jezne narave se sprosti v kakem športu ali pa na svojih sorodnikih, če jih imaš. Ni mi jasno kaj delaš na forumih, ki ti žrejo živce. Poskusi na področjih, ki te delajo zadovoljno, to je moj “modri” nasvet – en, dva, tri zdaj se pa razpoči od jeze.

Kako (ali kakšno) se vidim čez deset let?
Hja – misliš zunaj ali znotraj? Na zunaj bo kakšna gubica več, seveda, pa po kosteh bo trgalo, pa najbrž bo treba po očala…..
Ampak znotraj – notranjost bom pa do nezavesti negovala, prisežem! Še vedno se bom veliko smejala (k vragu gube!), pa grdim in zlobnim stvarem se bom izogibala, pa čimmanj bom ogovarjala (za to ravno ne jamčim 100%), pa v Mostec bom še vedno hodila telovadit, pa …..

Tina, Tinca, če bom imela veliko takih slabih dni, kot so tvoji, se bom pa poščipala podolgem in počez.

Se mi kar malo dozdeva, zakaj ni ta forum tako “divji” kot bi ti rada – počasi, a z “andohtjo” bomo že zlezli na plano! Pa ne za ceno tega, da nas bodo podolgem in počez kritizirali tisti, ki trenutno pač razmišljajo drugače.

Drej je rekel, da bi postavil vprašanje. Ni pa ga postavil. Torej sem ga povabila, naj ga postavi. In kje za božjo voljo si našla izraz “sarkazmizirajo”?

He, he, kako so se razburile… končno nekaj življenja tudi pri vas!
Draga lenka, sploh nisem jezne narave, tukaj sem le podala svoje opažanje, saj je to dovoljeno? Jezna se mi prej zdiš ti, a projekcija je tako in tako pogost problem dandanes. In sploh ne bi rada, da je ta forum “divji”, prav nasproto – z vso to “hinavsko prijaznostjo” in delanjem norca in človeka, ki lepo vpraša, ravno je divji, ne pa zaradi mojega opozorila nanjo. (mešaš vzrok in posledico)
In Relika, si slišala že kdaj za izraz implicitnost? Drej je povsem jasno, a implicitno(!), postavil vprašanje. Implicitno bi tukaj pomenilo, da ti ga ni treba NARISAT! Na ta forum sem pa zašla bolj “po nesreči”, če povem po pravici, in sem le pogledala, kaj se dogaja, se pa seveda ne bom več vračala. Kar uživajte!

Tina se strinjam. Berem mlade in … vsaj nekaj pišejo, tu je pa vse bolj mirno. Milo rečeno.

Jaz se vidim čez 10 let kot šarmantnega, dobro ohranjenega 50- letnika, malo sivega, z otroci na koncu pubertete, ki mi kravžlajo živce..

Ja, kaj hočeš, nesreče se dogajajo in tako včasih tudi skrenemo na kako stranpot, kjer prežijo na nas tudi manj prijetna presenečenja. Ne vem sicer, od kod Ti fiksna ideja, da si koga razburila, ampak če Ti takšna misel polepša pusto vsakdanjost, tudi prav. Sicer pa odgovor na meni namenjeni del Tvojega pisanja: oprosti, ampak raje imam, da mi vsako zadevo prikažejo eksplicitno. Kar sicer tudi ne pomeni, da jo je treba narisati, temveč zgolj jasno in nedvoumno povedati. V tem primeru namreč ne more priti do neljubih nesporazumov med tem, kar hoče povedati pisec ali govorec in med tem, kaj jaz mislim, da je mislil. Mogoče je namreč tudi to, da Ti napačno sklepaš, kaj je mislil. Mogoče je tudi, da je Drejc želel postaviti takšno vprašanje, vendar si je iz kakršnega koli razloga premislil. Uporabil je namreč pogojnik, iz česar je mogoče sklepati, da se še ni odločil.

Relika,

dobro povedano, čestitam!
Končno nekdo, ki stvari razume tako, kot so povedane oz. napisane. Govorim o pogojniku , ki ga je uporabil drej.

Včasih se zgodi, da kdo reče:želel bi to in ono. Takrat me ima, da bi odgovorila: prav, potem pa dajte, želite!

Kaj pa če boš plešast in zavaljen?

Tina,

mogoče pa je modrost ravno v tem, da odgovarjaš na tista vprašanja, na katera hočeš, ali pa veš odgovor in se po pomoti ne spotikaš ob vse in vsakogar in kadar zaideš pač poiščeš pravo pot brez, da bi okrog sebe sejal jezo.

In še odgovor tebi drej…..čez deset let bom verjetno vsaj na znotraj enaka kot sem sedaj, žal pa bo na zunaj verjetno marsikaj drugače. Dvomim, da bom videti bolje, želim pa si, da ne bi bilo videti kaj dosti slabše.

Pa prijeten zimski dan želim.

Plešast (ne pretirano) sem že sedaj, zavaljen pa prav gotovo ne bom.

Nikoli se ne ve. Včasih se človek hudo trudo ostati vitek, pa mu jo zagode metabolizem.

Uf, čez deset let……malo me stisne v želodcu. Nimam pojma kje bom, s kom bom, še pes, če bo še živ, bo starček, jaz pa blizu petdesetih, verjetno v meni …..
Drej, mogoce pa ni bilo najbolj primerno vprašanje za tale forum ;::)))

Starejši in modrejši živimo za danes,za trenutke,”zakaj dolgost življenja našega je kratka”.
Morda nam je tako lažje,da te ni strah prihodnosti.
Večina romantičnih želja o hišici v gozdu ,o družinski idili,o otrocih kot jih navaja forum mladih smo že dosegli,zato se zdaj pač veselimo tisočih drobnih življenjskih stvari,pa če tudi je to samo surfanje po netu,poleg seveda službe,ki nas okupira (in tipično slovensko veseli )skoraj v celoti.

LP!!!

vodnarka,
meni se zdi pa to vprašanje bolj zanimivo za ta forum, kot v forumu za mlade, še bolj svinjsko bi bilo, če bi to vprašanje postavili 70- letnikom…

Drej, zdaj se mi pa zdi, da si malo hud. Pa saj nisem tako resno mislila, le malo provokativno sem želela še vzpodbuditi debato.

lp

Pot, to je pa lepo povedano. Sopodpišem1

Čez 10 let upam, da bom že babica. Čeprav bom še v službi, bom včasih popazila na vnučka(e). Upam tudi, da bom v hišo dobila kako žensko pomoč (če ne, jo bom pa najela).

New Report

Close