Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Čutila Optika Laserska oper. -Dr. Morela

Laserska oper. -Dr. Morela

Zanimam se za operativni poseg z laserjem. Diop. imam -7 in -5,5. To operacijo izvaja tudi dr. Vesna Morela v Domžalah. Zanima me, če kdo pozna postopek pri njej v ambulanti, kdo je dr. Morela!? Rada bi zbrala čim več informacij o tej ambulanti!
Hvala in lep pozdrav

Dr. Morela je dolgo vrsto let specialistka za oči in dela v bolnici v Novem mestu in tudi v sanatoriju v Rožni dolini v Ljubljani.

Jaz moram pohvalit doktor Vesno Morelo.Res odlična kirurginja!Ona je bila primarij na otroškem oddelku za očesne okvare v bolnici Novo Mesto.Nevem,če še dela tam…..
Jaz sem se rodila z očesno okvaro in sicer sem škilila.Vem,da so moji starši spraševali po celi državi,da kdo je pri nas najboljši kirurg za očesne okvare in nekdo je reku ” pojdite doktor Vesni Morelo v Novo Mesto,ker res boljše od nje ni “.V tistih časih je bilo zelo zelo težko pridet do nje ker so vsi hodili k njej in je imela vedno vse nabito.No in na koncu je mojim le uspelo preko tesnih vez,da sem prišla v njene roke.
Moram reč,da mi je ona oko popravila v nulo,kar je zelo zelo težko.Nič se mi ne pozna,da sem škilila.Res super sam mi je pa zaradi škiljenja ostal,kar visok astigmatizen in zato razmišljam o laserski operaciji.
Na predlog moje mame je šla tudi k njej ena njena sodelauka katera ima hčerko ki škili in operacija ni uspela.Saj pravim zelo težko je,da se škiljenje čisto zniči kot se je meni.Vsaj včasih je bilo tako in zdaj pa nevem koliko je stvar napredovala na tem področju.
Po mojim informacijah ima zdaj doktor Vesna Morela okulistični oddelek v Lj in jaz vam resnično priporočam njo za lasersko korekcijo vida pa čeprau mislim,da operacije ne opravlja več ona ampak njeni asistenti katere poučuje,ker se mi zdi da je ona že kar v letih.Glede tega bi se morali pozanimat…
Sem pa slišala,da laserske korekcije vida opravljajo tudi v Novem Mestu.
Jaz najbrž bom šla v Novo Mesto!

Lp

Vse imformacije dobiš na spletni strani Morela okulisti. Drugače, pa morem pohvaliti dr.Morelo in dr.Mikekovo. Sem bila pred dvema mesecema na operaciji in moram priznati, da sem zelo zadovoljna. Nič več ne rabim očal. Operacijo je pri meni opravila dr. Morela, predoperativni pregled pa je opravila dr. Mikekova. Operacija je popolnoma neboleča in traja od 15-20 minut na obeh očesih. Takoj po operaciji lahko greš domov s paketom kapljic za oko in protibolečinskimi tabletami za prvi dan. Edina neprijetnost pri tej operaciji, so kapljice proti vnetju, ki jih moraš še dva meseca po operaciji uporabljati dvakrat na dan.

Pozdravljeni,

Zanima me ali je še katera zelo dobra očesna specialistka v Ljubljani, ker imam nečaka starega 1 leto z očesno okvaro – močno škili in ima slab vid – nujno bo potreboval operacijo.

New Report

Close