Najdi forum

penis

Pozdravljeni!

Star sem 21 let in imam problem. Glavica spolnega uda je boleča na dotik, in sicer tudi takrat ko je vlažna. Spolni odnosi so zaradi bolečine zelo “težko izvedljivi”. S tem da nimam nobenih problemov z erekcijo in izlivom semenske tekočine. Ta pojav ne more biti posledica nehigiene. Enak problem ima tudi oče, vendar ni nikoli obiskal zdravnika zaradi teh težav. Prav tako ni nobeden od naju nikoli imel kakršnega koli vnetja ali kaj podobnega. Zanima me ali je ta bolezen prirojena, ali se jo da zdraviti in kako. Za Vaš odgovor se Vam vnaprej zahvaljujem in Vas lepo pozdravljam,

Nejc

Spoštovani!

Ne znam si natančno predstavljati, na kakšen način je glavica boleča. Da ne gre morda le za nenavaden občutek, ki je seveda lahko tudi nekoliko neprijete. Ali ostaj tudi ptem, ko spolni ud vtaknete v nožnico? Ali je kaj drugače, če si nataknete kondom, ki bi moral preprečiti take občutke, še zlasti, če uporabite nekoliko debelejšega – takega, ki naj bi ibl namenjen za vzburjanje ženske.

Če vse to odpove, potem si v lekarni preskrbite mazilo Xylocain, ki je lokalni anestetik in si namažite predvidoma boleči del penisa. Pri tem morate upoštevati, da mazilo lahko nekoliko peče in da bo zaradi tega nekolko dlje trajalo do izliva.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

New Report

Close