Najdi forum

problem

Imam res velik problem.Stara sem 18 let ,problem pa je v tem ,da se mi 1-krat mesecno(ponavadi po menstruaciji)v danki pojavijo gliste.Povdariti moram,da bi bil vzrok skoraj nemogoce v higieni,saj sem kar se tega tice zelo vestna in natancna(tusiram se najmanj dvakrat na dan).K zdravniku zaradi tega sigurno ne bom sla,ker me je prevec sram.Gliste se pojavljajo ze kar nekaj let(3-5) in mi kvarijo zivljenje.Lepo Vas prosim za nasvet,ker me je strah,da je nekaj res narobe z mano.Hvala

P.S:Ali bi bilo mozno da gliste vplivajo na mojo kozo,ki postane ob tem casu se bolj problematicna(zabasane pore)?

Draga Manca!

Le pojdi k zdravniku, da ti predpiše zdravilo, ki bo odpravilo tvoje težave za vselej.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Hvala za nasvet,pa vendar me zanima zakaj se gliste sploh pojavijo in ce so lahko skodljive?

Hvala !

Glist se nalezemo. Prenašajo se z blatom preko umazanih rok ali umazanije zunaj. V takem obsegu, kot jih imaš ti niso škodljvie, če pa jih ne bi zdravila, bi se lahko precej namnožile in med drugim povzročajo alergije in druge neprijetnosti, ki pa jih dandanes (zaradi zdravljenja) ni več videti in jih zato niti ne bi našteval, da te ne bi plašil.

Janko Kersnik

Zivjo.

Slucajno sem zasel tudi jaz sem. Tudi jaz imam probleme z glistami. Zanima me, ce se jih lahko kakorkoli znebim sam (zdravila brez recepta, dieta), saj je tudi mene zaradi glist sram iti k zdravniku.
PS. star sem 21 let.

New Report

Close