Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Dobro jutro!!!

Dobro jutro!!!

Dobro jutro!

Danes že od zjutraj trpim ko sem šla na wc, da to ni res. Na hlačkah nekaj rjavega, na papirju pa nekaj vlecljivega temno rdeče rjavega. V trebuhu pa PMS bolečine in to sedmi dan po ET.

No pa smo spet tam, kjer ni nič.

Želim vam vsem skupaj veliko sreče in moči, Bianca

Take stvari me tako zelo razp… Resnično sem potrta ko slišim, da je bil kakšen poizkus spet neuspešen. Vedno mi pade upanje, da bom kdaj sama mama. Zato pa si želim, da bi vsaj druge ženske imele otroke, da jih lahko vsaj gledam in če mi dovolijo, da se lahko igram z njimi in jih opazujem. Ne vem, mogoče si mislite da sem zrela za kaksno strokovno pomoč, ampak tako pač čutim.

Kaj naj ti rečem Bianca? Potolaži se s tem, da mogoče najin čas še ni prišel, da še ni vse tako kot mora biti. Apak verjemi, da če si nečesa dovolj močno želiš in da narediš vse kar je v tvoji moči ( vključno s tem, da se popolnoma umiriš – to še ne obvladam) potem ti zagotovo uspe.

Pozdravcek
Ajda J

Bianca, zelo mi je žal. Jezna sem, razočarana ….
Ravno pri IVF, kjer se toliko “namatraš”, se mi zdi to še bolj grozno.
Kaj naj ti rečem, kako naj te potolažim? Borimo se naprej, skupaj smo bolj močne, ali ne?

DRŽI SE!

Tašika

Bianca! Ne vrzi še puške v koruzo!!! Mogoče pa to ni to, kar misliš!
Počakaj še kakšen dan, dva. Sicer je tudi pri Doroteji izgledalo blazno slabo in brezupno, pa poglej zdaj!

M.

Draga Bianca

Kot pravi Miranda ne obupaj. Pri meni je isto bilo najprej rjavkasti iscedek, nato pa hudi izliv krvi. Ampak ne bodi razočarana, meni se je isto na 7 dan to naredilo. Ker prvič po IVF, sem zakrvavela že 3 dan, drugič pa $ ali 5 dan sedaj se točno do potankosti ne spomnem. Pa čeprav mi je žal, da nisem si vse podrobnosti pisala v moj dnevnik, ostalo pa vse imam napisano.
DRŽI SE IN DRŽIM PESTI ZATE!!!
Vso blazno srečoooooo

Lep sončen pozdrav
Doroteja

Sedmi dan po mojem še ni pravi čas za to, da dobiš M, ali pač? A misliš da ne bi mogla biti ta rjava sled tudi znak malega luščenja posteljice, ki se tudi “običajnim” nosečnicam pogosto zgodi. Jaz že vem, da sem imela rjav izcedek in rdečo sluz en teden skupaj, ko sem bila v 7. tednu nosečnosti in je to pomenilo luščenje posteljice, ki pa avtomatično ne pomeni splava… A ne bi reskirala denarja za test, po mojem bi ti že pokazal… Ne vem ugibam, jaz se še ne bi predala, upaj!!! Upanje ti vedno ostane, tega ti nihče ne more vzeti in če upaš, ti je nedvomno lažje pri srcu…

Draga Bianca, drži se, vem, kako hud je občutek, ko na hlačkah zagledaš madeže oz. kri. Bom držala pesti, da to vseeno ni M, mogoče je pa vgnezditvena krvavitev? Sama tudi pričakujem M konec tega tedna, pa imam kot ponavadi vse simptome PMS, tako, da tudi nisem preveč razpoložena.

Vsekakor bom mislila nate, če bo le kaj pomagalo!

LP, Andreja

Ne vem kaj naj rečem, ker meni na “tisti dan” ne zaleže nič … Spravim se v kot in čakam, da mine … 🙁
Saj bo, Bianca, saj bo … Enkrat … 🙂

\ l /
— O — veliko sonca !
/ l \

Tini

Da saj bom to tudi storila, ampak jemljem Utrogestan in zato lahko baje test pokaže pozitivno.
Popoldan grem v lekarno.

Bianca prav imaš. Res, da test lahko zaradi UTROGESTANA pokaže pozitivno. Samo poglej veliko gin, ima svoje mnenje. Meni je celo gin, povedal, da je zelo majhna možnost zaradi Utrogestana, da se pokaže pozitivno. Sedaj pa bog si ga vedi. Poglej jaz, ko sem tudi imela tretjič IVF, sem naredila test v 7 dnem, ko sem zakrvavela pa je pokazal negativno. Tako, da mislim, da je res, da ne vplivajo tako na test, te hormonske tablete. Če bi tako vplivale bi meni pokazalo potem pozitivno. Tako, bi ti jaz svetovala, vem, da si neučakana kot sem bila tudi jaz, naredi test, da se malo potolažiš, nato čez par dni naredi ponovno, ker bo zagotovo pokazalo. Pravijo, da 9 dan od transferja že pokaže, če lahko potrpiš naredi čez dva dni to je moje mnenje……
Želim ti pozitiven test in veliko srečo……
DRŽIM PESTI ZATE in ved, da ti bomo stale ob strani….
Adio
Doroteja

Najlepša hvala vsem še posebej tebi Doroteja in Ajda J za podporo!!!!

Sedaj ko to pišem že bolj krvavim. Mislim, da bom poskusila počakati še 2 dni.
Potem bom naredila test.
Mogoče pa sploh ne bo treba in se bo že vse odvilo kar danes.

Želim vam vsem lep sončen pozdrav in obilico črtic. Bianca

Živjo Bianca!

Jaz sem imela podoben začetek krvavitve kot ti, le da je bilo 9 dan po ET. Zjutraj sem naredila test, ki je bil negativen, pa sem mislila, da je še prehitro. In čez nekaj ur se je začelo z izcedkom in malo hujšim izcedkom in M…Tudi jaz sem jemala Utrogestan in so rekli, da ne bo vplival na test (po inekcijah Pregnyla-se mi zdi-moraš čakati, ker vpliva na test).
Upam, da se bo izšlo kot pri Doroteji…samo, da te ne bo preveč potrlo, če boš kljub močni krvavitvi predolgo upala na pozitiven rezultat. Roko na srce, čudeži kot pri Doroteji so tako redki, da se ni preveč zanašati na to..
Jaz sem se takrat fino zjokala in “se takoj začela sestavljati” za nove zmage. Junija grem spet.

Držim pesti!
P, Tina

New Report

Close