Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Vse ki čakamo!

Vse ki čakamo!

Pozdravljene!

Vidim, da nas ni malo tistih, ki še čakamo in čakamo na tisti dve črtici sreče.

Zanima me kako dolgo se trudite, da bi zanosile.
Midva se 3mesece in sem že kar žalostna, ko zagledam M.
Sedaj je še nimam, pa bi jo morala dobit, ampak se sploh nič ne veselim, ker je to zaradi pomešanih ciklusov, ker sem pred 4meseci nehala jemati Dianna 35 (ali je že celo 5 mesecov..).
Tako, da zdaj še ni nič.
Žal.
Zelo pa bi bila srečna. In vesela, če bi se lahko nekako sprostila, ampak je zelo težko. Presneto težko!!

Malo sem se morala izpovedat vam, ker vem, da me boste razumele.

Lepo spite in jutri dobro delajte.
Meta

Dobro jutro!

Midva se trudiva leto in pol. Od preiskav je samo mož dal 2x spermiogram, jaz še nič. Kar čakam in upam.
Od danes do pojutrišnjem čakam O, tako da pridno skačemo in smo skalali :))

Vem, da je težko odmislit vse to, velikokrat pomaga, da se zamotimo s kakšnim hobijem ali pa zdaj, ko so topli dnevi, da za nekaj dni skočimo na morje. Dopusti bodo kmalu in možnosti za to bo veliko več.

Srečno, M.

Midva se trudiva 6 let. Najprej možev spermiogram, potem HSG, pa laparo, pa 2 spontana splava. Jutri čakam na mnenje o inseminaciji. Počasi ima že vsega dosti. Vedno sem mislila: saj bo …. Zdaj grem pa do konca – najprej IUI, če bo treba pa še IVF!

Tako!

Tašika

Draga Meta, štiri leta vsakomesečnih praznih upov so za mano. Ampak obupati ne gre! Dokler nista minili dve leti se še niti nisem preveč obremenjevala, ampak vsak kozarec je enkrat poln, zato sem zadeve vzela v svoje roke in šla po zdravniško pomoč. Bom “stvarniku” malo pomagala, včasih se sprašujem, če ni slučajno name malo pozabil… 🙂

Drži se!

Midva se trudiva 2,5 leti, pa nič. Nasvet: poskusi se čim manj obremenjevati v tej smeri – je pa to zelo težko, saj sama vem!

Tašika – prosim, obvezno poročaj, kaj boš zvedela pri dr. Rešu glede IUI (če te ne bo dal že na IVF); jaz čakam na IUI na GK, pa me zanima, kako to poteka drugje – za vsak slučaj!

LP vsem skupaj, Andreja

Seveda, Andreja. V petek zjutraj, ko pridem v službo, bom napisala, kako je bilo.
K dr. Rešu pa me je napotila moja G, ker pravi, da se pri njem pride hitreje na vrsto. To je res: 07. 05. sem se naročila, 16. 05. pa imam že pregled in mnenje za IUI. Moti me edino to, ker se baje pri njem vsak 2. poskus plača. Se bom pozanimala.
Prosim povej, kakšne preiskave moraš dati skozi pred IUI.

Lp,
Tašika

Midva se trudiva 2 leti. Sedaj sem v tretjem poskusu.

Danes je 6. dan po transferju in danes je dan na katerega sem imela prejšnji mesec menstruacijo tako, da sem kar malo že na trnih kaj bo naslednje dneve.

Drug teden pa grem nazaj v službo pa bomo videli kaj bo.

Bianca, VELIKO SREČE. Upam, da si med tistimi, ki jim je uspelo maja.
Si pa pridna, da greš v službo. Malo je takih.
Sicer sem jaz ista. V službi bom kolikor časa se bo dalo, ker se tu dobro počutim.
Poročaj, kako je s tabo!

Pozdrav,
Tašika

Pozdrav vsem skupaj!

Midva se trudiva skoraj tri leta – pa se vedno nic. Opraviljen je bil ze HSG, pa spermiogram, zdaj cakam na laparoskopijo in histeroskopijo. Bomo videli, kaj bo. Upam, da koncno enkrat uspe. Hvala bogu za poletje in dopust. Upam, da bo “ploden”. Imejte se lepo in lep dan.

Mateja

Hvala ti Tašika za lepe besede.

Ja kaj pa hočem sem že tako ali tako čisto naživcirana pa v službi kar malo pozabiš no vsaj za nekaj časa.
Upam, da bom kdaj prišla do tega beta HCG -24.maja.
O kdo bo to dočakal…….

Lep pozdrav, Bianca

Jaz naj bi tudi 24. maja dobila M (upam, da ne). Tudi meni se zdi groooozno daleč ta dan. Ponavadi imam kak teden prej grozen PMS. Zaenkrat me še nič ne daje.
Kako bi bilo lepo, če bi bil maj naš mesec!!!

Imaš prav, v službi se človek vsaj raztrese in pozabi, zato tudi jaz nisem pristaš bolniške.

Drži se!

Tašika

Pozdravljene!

Midva se trudiva 3 leta. Za sabo imam 2 Hsg pa operacijo jajčnikov in dva IVF. Počasi sem že obupala in zato nekaj časa še ne bova šla na ponovni IVF.
Upava da bo bog z kotičkom očesa pogledel tudi naju in nama dodelil srečo.

Eva

Tašika! Jaz pričakujem M okrog 25. maja! Mogoče nama uspe skupaj?!

M.

Pozdravljena!
Midva se trudiva že skoraj leto in pol. Bila sem že HSG, na laparo in histeroskopiji,
pa tudi fant je že dvakrat bil na preiskavi semena. Zelo dobre razumem tvoje
občutke, ker tudi sama vsak mesec čakam kaj bo. Pravijo, da je zelo dobro, da
čim razmišljaš o tej stvari, a kaj ko ne moreš. Vsak dan te nekdo sprašuje, a si že
noseča, kdaj pa bo …..
Zato ne obupuj ker to na tebe zelo slabo vpliva.
Veliko sreče!

Super, Miranda!
Morave ostati na vezi!
Se spomnem prejšnji mesec, je veliko punc čakalo M konec meseca.
To bo zanimivo!
Miranda, kako se pa ti počutiš, imaš kdaj PMS?

Pozdravček,
Tašika

Pozdravljena!

Pišem prvič na forum, vendar ga spremljam že vsaj eno leto. Ker sem opazila, da se pojavlja dilema glede plačevanja pri dr. Rešu, sem se odločila da pišem. Jaz sem že bila s partnerjem pri dr. Reš-u na razgovoru, ker se nama je zdela čakalna doba v Ljubljani predolga, glede na to, da vse skupaj traja že dve leti in pol in bodo šele sedaj, konec maja, ko imam razgovor pri svojem ginekologu glede krvnih izvidov za hormone, dali najin primer na konzilij. Vendar pa ni bil samo razgovor. Naredil mi je tudi ultrazvok in ker nisem imela napotnice, sem za to plačala 5.000 SIT (naredi ga kar avtomatično, če on ni tvoj izbrani ginekolog). Po opravljenem razgovoru – pogovorili smo se glede najinega problema glede zanositve (nama je prav lepo vse razložil-glede tega sva bila zelo zadovoljna), nama je povedal, da se plača 1. postopek, 2. je zastonj, potem že spet 3.-jega plačaš, 4. je spet zastonj in da sam postopek oploditve opravijo v Postojni in ne v Ljubljani (v Ljubljani dobivaš samo hormonske injekcije s tem, da moraš hormonsko tekočino sam prej kupiti v lekarni in jo prinesti s sabo). Zato sem se odločila, da bom raje ves postopek opravila kar na Šlajmerjevi. Pri nama gre za agenezijo semenovodov – partner nima razvitega semenovoda in zato bo potreben IVF postopek. Mislim pa, da isto velja tudi za IUI.

Lep pozdrav!

Barbara L.

Oja, imam PMS. Takrat sem bolj tečna, prsi me bolijo in to se naj bi pričelo dogajat v naslednjih dveh dneh. Takoj po O.

Kaj si mislila s tem, da imaš grozen PMS?

M.

pozdravljena,

jaz tudi ze 4 mesecev probam in se vedno nic, se zelo bojim ko berem, da ene probajo ze vec let!!
okoli mene so samo take ki so takoj zanosile brez problemov .
nimam vec upanje za ta mesec , ker sem ze dobila M,sicer zelo cudna ker je zacela 30/04 ( skorej nic nisem imela), nehala je 07/05, in se ponovno ponovila 10/05 ( sem zelo veliko krvavela).Zdaj ze 4 dni imam temne rdece -rjavkaste madeze.
narocena sem v ponedeljek pri ginekologu, bom videla kaj me bo povedal.

Dunja.

Prsa me bolijo za znoret, pa vrti se mi, pa vsake toliko časa mi je slabo, pa vsa napihnjena sem in tečna. To se mi začne kakšen teden pred M. Tako, da pričakujem, da bo to v naslednjih dneh.
Tolažim se s tem, ker pravijo, da če imaš PMS in boleče M, to pomeni, da je bila ovulacija. Imam namreč PCO in zaradi tega redke ovulacije. Ta mesec je prvi brez Klomifena, zato bo zdaj težava z ovulacijami. Sicer pa si merim BT in opazujem sluz. Ta mesec se je BT dvignila, sluz pa pri meni nikoli ni steklasta, kot bi morala ob O biti.
Bomo videli, kaj se bo izkazalo 24. ali 25. 05.!

Lp,
Tašika

Tudi pri meni sluz ni nikoli belkasta in se ne vleče. No, če dobro pomislim, imam tudi jaz v tednu pred M napet trebuh. Vrtoglavice pa imam tako ali tako zaradi nizkega pritiska.

M.

New Report

Close