Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Kako je naša Doroteja skrbna!

Kako je naša Doroteja skrbna!

Draga Doroteja!

Prav simpatično skrbna si! Skrbiš za Karin in ostale upajoče ženske. Deliš z nami veselje, žalost in skrbi. Zelo lepo od tebe, da se nisi še poslovila od našega foruma pa čeprav si prebrodila svojo težavo!

Hvala ti in lep pozdravček tebi in tvoji pikici pokici!

Taja

Draga Taja

Hvala za tvojo lepo misel name. Sem pač takšna oseba, da mi ne da miru, da ne bi komu pomagala z nasvetom, ali vsaj potolažila. Vem kako je bilo pri mojem srcu, ko sem imela kup težav, ker sem mislila, da jih nikoli ne bo konec. Vse bodoče mamice in vse tiste katere, se zdravijo zaradi neplodnosti vem kako jim je pri srcu. Veliko sem imela gorja v mojem življenju, bolezni itd, pomislim pa zakaj ne bi še komu pomagala, če le lahko, pa saj z lepo besedo. Tudi sedaj, ko nosim mojega sončka, sem vedno pripravljena se lepo pogovoriti, z razočarano bodočo mamico.
Verjemi mi, vsako bo že enkrat pičila osa, tako kot je mene. Jaz sem isto razmišljala, da jaz nikoli ne bom zagledala dve modri črtici, pa glej zlomka tudi ČUDEŽI SO! Moja nosečnost je dokaj dobro, ampak vseeno mi moja misel beži kaj pa, če bo to ali to???
Vedno si rečem kaj sem zatežena. Prej, ko sem se trudila za nosečnost, sedaj pa druge stvari mi rojijo po glavi. Komaj čakam čez dober teden imam UZ, za Downov Sindrom, tega me je pa zelo zelooooo strah, zakaj takšna strah pa ne vem. Sama sebe sprašujem zakaj se tako bojim, pa velika verjetnost je, da zaradi tega imam strah, ker sem toliko dala skozi ali kaj je to???
Ne preidem, do zaključka, ja no pa saj bo čez 6 mesecev vse o.k. tukaj se tolažim.
Tebi Teja in vsem bodočim mamicam želim vso srečooooo!!!

Lepe pozdrave
Doroteja

New Report

Close